Головна перевага цього простого пристосування полягає в тому, що ви можете легко зняти чайний пакетик / фото ua.depositphotos.com

Якщо набридло виловлювати пакетик чаю з кухля, бо нитка зісковзнула в гарячу воду, то розкрийте паперову вкладку і прикріпіть її до обідка чашки.

Видання Tasting table пише, що якщо зав'язка звисатиме через край горнятка, то це зручно, якщо невелике горнятко. Це пов'язано з тим, що чайний пакетик може надійно сидіти на дні маленьких, присадкуватих чашок із великим виступом. Коли в ці тендітні чашки наливають гарячу воду, ниточки - і прикріплені до них паперові вкладки - не занурюються в рідину, а отже, ви можете легко витягнути і викинути пакетики після того, як чай заварений.

На жаль, у вищих кухлях ниточки, найімовірніше, будуть тягнутися донизу, коли тиск води впливатиме на чайні пакетики через їхню велику висоту. І хоча знайти чайну ложку, щоб витягнути пакетик, не найбільша проблема, вона може бути злегка дратувати.

Відео дня

Рішення полягає в тому, щоб підготувати чайний пакетик, поки чайник закипає, щоб він міг ідеально розташуватися на вашому кухлі. Просто відокремте дволистову вкладку на кінці шнурка, щоб вона стала схожою на книжку, а потім покладіть її на обідок кухля так, щоб одна "сторінка" вкладки лежала на внутрішньому боці чашки, а інша - на зовнішньому.

Цей простий трюк утримає ваш чайний пакетик на місці, закріпивши його на краю горнятка, що не дасть змоги нитці впасти в рідину навіть за сильного потоку води. Головна перевага цього простого пристосування полягає в тому, що ви можете легко зняти чайний пакетик, щойно чай досягне ідеальної температури.

Чайний пакетик, незалежно від того, чи містить він заспокійливу м'яту, ромашку, що заспокоює, або ж це підбадьорливий англійський чай, під час тривалого заварювання набуває гіркого смаку, через що напій втрачає свою привабливість. Це відбувається тому, що чайне листя в пакетику містить природну хімічну сполуку, звану таніном, що виділяється в гарячу воду, надаючи їй терпкого смаку при надмірному настоюванні.

Попри те, що розсипний чай вважається найкращим за смаком, ароматом і кольором, він також може бути гірким, якщо заварювати його занадто довго. Крім того, він не такий зручний у використанні, як скромний чайний пакетик, що може пояснити, чому більш ніж половина американців використовують тільки чайні пакетики для заварювання, тоді як лише 4% користуються розсипним чаєм.

Раніше УНІАН писав, що буде з вашим тілом, якщо пити більше трьох чашок чаю або кави щодня.

Вас також можуть зацікавити новини: