У травні Гордон взяв інтерв'ю у терориста Гіркіна / скріншот з відео

Журналіст Дмитро Гордон заявив, що володіє прийомами, за допомогою яких нібито гіпнотизує людей під час інтерв'ю.

Про це він сказав в опублікованому на YouTube інтерв'ю телеканалу «Україна 24».

Відповідаючи на питання, чи він дійсно гіпнотизував терориста Ігоря Гіркіна під час скандального інтерв'ю, Гордон відповів: «Ви знаєте, є професійні прийоми і таємниці, які не завжди можна обговорювати. Але я неодноразово говорив у свій час, що гарне інтерв'ю - це завжди і гіпноз в тому числі, це шаманство. Коли ти входиш у людину і починаєш жити з нею одним життям якимось, пірнаєш у неї, я б сказав».

Відео дня

Читайте такожУ Раді вимагають відкрити кримінальну справу після скандальних інтерв'ю Гордона (відео)

Також він похвалився дружбою з «гіпнотизером» Анатолієм Кашпіровським.

«Ви знаєте, багаторічна дружба з Анатолієм Михайловичем Кашпіровським не пройшла, звичайно, повз. 31 рік ми дружимо з цією великою людиною. І, звичайно, дуже багато він мені дав і навичок психологічного впливу в тому числі. Я скажу більше, ми зараз з вами розмовляємо, але гіпноз вже йде. І я не виключаю, що багато наших телеглядачів почнуть під нашу бесіду засипати», - сказав Гордон

Нагадаємо, як повідомляв УНІАН, український журналіст Дмитро Гордон взяв інтерв'ю у російського терориста, одного з колишніх лідерів бойовиків "ДНР" Ігоря Гіркіна.

Зауважимо, що за кілька годин до заяви Гордона Служба безпеки України повідомила, що проведе перевірку у зв'язку з інтерв'ю, яке Дмитро Гордон взяв у Ігоря Гіркіна.

Раніше Гордон взяв інтерв'ю у так званої "екс-прокурора Криму", яка активно сприяла анексії півострова Росією, Наталії Поклонської. Зараз вона є депутатом Держдуми РФ, обраною під час нелегітимного голосування в Криму.