Як форма носа впливає на характер / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Кожна людина хотіла б знати про себе більше - благо, що є спеціальні тести і методики. Навіть форма носа розповість про тебе те, чого не знаєш навіть ти сам - УНІАН пропонує і вам спробувати себе в цій справі, відкривши незвідані таємниці своєї особистості.

Як форма носа впливає на характер - виберіть свій тип

Автори цієї методики говорять, що по тому, який ніс дано людині природою, можна судити і про її особливості характеру. Звичайно, частина тіла, яку іноді пхають в чужі справи, може бути дуже різної форми, але ми пропонуємо розглянути найбільш цікаві.

  • М'ясистий великий ніс

Володар такого носа, який виділяється на обличчі, має м'які крила і великий кінчик, схильний приймати рішення швидко. У нього добре розвинені обидві півкулі мозку, але аналітичні здатності в пріоритеті. Їм легко дається інформація, складна для більшості людей - як правило, люди з м'ясистими носами дуже заповзятливі. Також вони неймовірно чесні і віддані, через це складно буває знайти гідного партнера - не всі дотримуються такої ж позиції.

Відео дня
  • Маленький ніс

Це дуже веселі і доброзичливі люди, їм легко заводити нові знайомства. Навколо них завжди багато знайомих і друзів, а також постійна зміна декорацій. Люди з маленькими носами обожнюють все нове і незвідане, позитивно ставляться до змін. Але характер такої людини працює як в плюс, так і в мінус - якщо вона вийде з себе, то зупинити потік гніву буде дуже складно. Володарі маленького носа тримають особисте в таємниці від громадськості, в тому числі, романтичні відносини.

  • Великий твердий ніс

Люди з такими видатними носами - природжені лідери, вони знайдуть своє місце в будь-якій компанії, в будь-якій ситуації. Вони ніколи не будуть мовчати і спостерігати, візьмуться діяти в залежності від обставин. Про них кажуть: "Душа компанії", і це дійсно так.

На таких людей можна покластися - як правило, вони прекрасні колеги, вірне подружжя, надійні друзі. Особливість людини з великим носом в тому, що вона може бути надмірно самовпевненою і жорсткою, а це негативно відіб'ється на її взаєминах з соціумом.

  • Довгий ніс

Природжені керівники, оратори, підприємці і навіть політики - ті, у кого довгий ніс. Вони можуть керувати іншими людьми, організовувати заходи, також у них розвинені ділові якості, тому є здатність прораховувати все на кілька кроків вперед. Люди з довгим носом можуть побудувати свій бізнес або розвинути проект, але головне - не зазнаватися і не думати про себе занадто багато, інакше є ризик втратити все.

  • Курносий ніс

Такі люди - відмінні винахідники, новатори і вигадники. Природна емпатія дарує їм можливість тонко відчувати потреби інших, а значить, пропонувати саме те, що потрібно. Їх завдання в житті - допомагати оточуючим, через це можна знайти себе. Неможливість адекватно сприймати критику - якість, що потребує ретельного опрацювання. Якщо ви не навчитеся домовлятися з людьми, то всі ваші зусилля підуть нанівець. 

Вас також можуть зацікавити новини: