Скотті Кілмер сказав, коли час продавати авто / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, скріншот

Відомий американський механік зі стажем у 56 років Скотті Кілмер поділився з автомобілістами важливою порадою про те, як зрозуміти, що настав час прощатися з машиною.

В одному з відео, опублікованому на його каналі в YouTube, Кілмер стверджує, що якщо у вас машина на "автоматі", а двигун видає "брязкіт" під час перемикання передач, то вам слід якомога швидше позбутися свого автомобіля.

Він наголосив, що проблеми з автоматичною коробкою передач просто не варті того, щоб витрачатися на їх усунення.

Відео дня

Тож, якщо ви збираєтеся продавати свій старий автомобіль, то краще зробити це до того, як він зламається. Але механік зазначив, що варто попередити покупців про те, "у що вони вплутуються".

Важливо знати автомобілістам: не пропустіть

Скотті Кілмер каже, що є кілька "симптомів" проблем із вашим авто, які не варто ігнорувати. Дуже важливо звертати увагу на звуки, які з'являються під час натискання на гальмо, оскільки вони можуть свідчити про знос гальмівних колодок.

Крім того, механік радить не їздити на авто, доки в ньому не закінчиться пальне, а на індикаторі стрілка показуватиме на "Е". Ця поширена помилка може призвести до серйозних проблем і дорогого ремонту.

Вас також можуть зацікавити новини: