Марія Захарова відзначилася скандальними заявами / фото REUTERS

Журналісти зібрали найбезглуздіші заяви та висловлювання речниці МЗС Росії Марії Захарової, яку цілком заслужено називають "королевою іспанського сорому".

Як йдеться в сюжеті "Сніданку з 1+1", на одному з брифінгів Захарова почала філософствувати про борщ. "Не можна ділитися борщем, він повинен належати лише комусь одному, якомусь одному народу одному народу... А так, щоб він був спільним, ні", - заявила вона. Також небажання ділитися цією стравою вона назвала підтвердженням "українського нацизму".

Крім того, ще в 2017-му році в ефірі телеканалу "Росія 1" спікер російського МЗС бовкнула таке, що з неї ще кілька років сміявся увесь світ. У розмові з ведучими-пропагандистами Скабєєвою та Поповим вона сказала, що у Білому домі приймали Бін Ладена. Насправді йдеться про фейкове фото, що гуляло мережею, де насправді Гілларі Клінтон постала з індійським співаком.

Відео дня
'Королева' іспанського сорому: журналісти зібрали безглузді заяви Захарової (відео)

А коли у 2020-му країни закривали повітряні кордони, щоб зупинити пандемію коронавірусу, й тисячі росіян не могли повернутися додому, Захарова сказала, що право на польоти й туризм мають лише заможні люди.

Раніше мережу здивувало дивне фото офіційного представника Міністерства закордонних справ Росії Марії Захарової.

Вас також можуть зацікавити новини: