Це головоломка із вивертом, яку зможе вирішити лише геній / Колаж УНІАН, фото УНІАН, ua.depositphotos.com

УНІАН підготував вам "на зуб" страшенно цікаву головоломку, де слід побачити кота менш як за 10 секунд.

Це оптична ілюзія з "вивертом", тож, передбачувано, із квестом доведеться помучитися. На картинці очі від кота відводитиме фантасмагоричне дерево, яке чимось може нагадати чарівні хащі із казки. 

Але не слід вестися на цю обманку, адже вона не дозволить помітити бажане. Для розв'язання цієї задачі із зірочкою від вас вимагається: максимальна увага, менше нервів, контроль часу (радимо наставити таймер на телефоні). Якщо готові позмагатися з УНІАН на уважність - вперед.

Відео дня

Десь на картинці сховався кіт:

Тварина може бути у будь-якій частині зображення / Колаж УНІАН

Ну що, впоралися? Ця задача здалася складною, чи ви готові до ще більших експериментів з нами? Якщо квест пішов легко, значить, ви маєте хист до аналітичного мислення, здатні швидко аналізувати події. В разі невдачі, в нас є чисельна кількість задач, здатних виправити ситуацію.

А ось і розгадка головоломки з котом:

Наш кіт розлігся на гілках дерева / Колаж УНІАН

Головоломка, розрахована на Геракла

Як додаткове тренування для розуму, маємо в арсеналі головоломку "Геракла". Ми умовно так назвали задачу, адже її рівень складності - не для пересічного ока.

Отже, в якомусь сенсі це більш математична задача, але заздалегідь не лякайтеся. Вам слід знайти потрібну цифру із багатьох. На те, щоб приборкати нашу оптичну ілюзію, даємо 11 секунд. Якщо готові до цього виклику - дивіться на загадку.

Вас також можуть зацікавити новини: