Наша головоломка з поросятами - це справжній челендж на уважність  / Колаж УНІАН, фото УНІАН, фото ua.depositphotos.com 

Нова головоломка з поросятами від УНІАН - це справжнє випробування на зіркість, яке здатний здолати навіть не кожний геній. У чому заковика, розкажемо в огляді задачі.

Отже, ми пропонуємо напрочуд складне зображення, на якому розташовані у ряд 108 поросят. Десь там ховається "свинка пеппа", а точніше те порося, яке не схоже на інших. 

Задачу слід вирішити за 8 секунд, але хай вас не плутають ці рожеві хвостики: якщо не обрати завчасно стратегію, порося "зробить вас", а не ви його.

Відео дня

Які особливості квесту: наша ілюзія плутає очі забарвленням фону, на якому поросяти виглядають геть не контрастно, тож може здаватися, що вони майже зливаються один з одним. Але це наша обманка для вас.

Що радимо ми, щоб впоратися: по-перше, золоте правило "таймеру" - наставляємо час на телефоні, смарт-годиннику (де вам зручніше), щоб не проспати свої 8 секунд. По-друге, десь у тексті ми дали підказку, на що слід звернути увагу. Але якщо впевнені у власних силах, починайте шукати "пеппу" вже зараз.

Знайди дивне порося на цьому зображенні:

Наша свинка десь там, вона не попадеться на очі так легко / Колаж УНІАН

Впоралися? Ми будемо раді знати, якщо так. Це ваш черговий внесок у розвиток уважності та когнітивних функцій. Якщо знайти потрібне не вийшло, радимо згадати про нашу маленьку підказку. Читай уважно текст, щоб зрозуміти, чим потрібне порося може відрізнятися.

А ось, де була схована свинка:

Це порося дійсно дивне, воно без рожевого хвостика / Колаж УНІАН

Якщо є натхнення ще на кілька задач, ми підібрали для вас цікаві варіанти. Доки ви не розпочали, радимо долучити до цього дозвілля дітей чи друзів - разом ліпше та веселіше шукати. 

Дивні кози з биками - нові головоломки для геніїв

Отже, як ми і обіцяли, даємо на вибір два зображення. Алгоритм виконання задачі схожий: маєте обмежений час, тварин, розташованих в ряд, та задачу - знайти ту, яка відрізняється.

Перший квест буде на 10 секунд. Серед 80 кіз слід знайти ту саму. Друга задача - пошук дивного бика серед 154 одноманітних. На неї ми вам даємо 10 секунд. 

Вас також можуть зацікавити новини: