У салоні автомобіля знайшли цілий арсенал зброї / Swedish Customs Agency

Митники Швеції зупинили на кордоні німецьку пару, яка намагалася в'їхати до країни зі значним запасом зброї та логотипом на позашляховику «Мисливці на зомбі» («Zombies response team).

Читайте такожУ США автора книги "Як вбити чоловіка" звинуватили у вбивстві чоловікаЯк пише RTL, на момент перетину кордону у них було 16 одиниць незаконної зброї, але пара заявила, що вони не контрабандисти і в підтвердження вказали на напис на їхньому джипі.

На двох фото, опублікованих шведським митним агентством, видно, що пара прибула в країну на автомобілі Hummer з відповідним логотипом, а також досить зловісним попередженням про те, що «інфікованих людей будуть розстрілювати».

Відео дня

Після перевірки салону і багажника, працівники митниці виявили вогнепальну зброю: гвинтівки, пістолети, арбалети, балони зі сльозогінним газом, ударні пристрої та рогатку.

Пара намагалася перетнути кордон на Hummer / Swedish Customs Agency

У зв'язку з цим двох жителів Німеччини заарештували за спробу ввезення зброї, для якої потрібен дозвіл. Пара стверджує, що вогнепальна зброя та інші предмети були чисто декоративними, і вони не збиралися використовувати їх.

Раніше УНІАН писав, як блогер з так званої «ДНР» зібрався «прориватися» на парад у Мінськ через ліс.