Розв'яжіть складну головоломку / фото Bright Side, ua.depositphotos.com

Перевірте свій рівень IQ за допомогою цікавої головоломки, опублікованої порталом JagranJosh. Лише люди з високим інтелектом здатні визначити правильну кількість дельфінів лише за 11 секунд.

Нижче ви побачите картинку, на якій зображена певна кількість дельфінів. На перший погляд може здатися, що їх небагато, однак це не так. Для пошуку справжньої кількості знадобиться гострий зір та вміння логічно мислити.

Ящо готові перевірити свої сили, то фіксуйте час та починайте!

Відео дня
фото Bright Side

Не поспішайте та перевірте свою відповідь ще раз, оскільки ця задачка не з легких. Це той випадок, коли власні очі можуть "обманювати" нас. Нижче ми опублікуємо рішення.

Скільки ж тут заховали дельфінів? Правильна відповідь:

Насправді на малюнку зображено аж 17 дельфінів. Перевіряйте: у першому ряду - п'ять, а у другому та третьому - ще по шість. Вони позначені на картинці.

фото Bright Side

Спробуйте розгадати інші задачки:

Раніше УНІАН публікував оптичну ілюзію, в якій треба відшукати кота, замаскованого серед капкейків. На це у вас буде всього 8 секунд.

Також ви можете випробувати себе у вирішенні святкової ілюзії до Хелловіну. Спробуйте лише за 15 секунд знайти привида на моторошній картинці з атрибутами свята.

Вас також можуть зацікавити новини: