У Києві копи ганялися за авто BMW / фото t.me/KyivOperativ

У ніч на неділю, 12 вересня, в центрі Києва – на бульварі Лесі Українки, водій на BMW виїхав на смугу, призначену для громадського транспорту. 

Патрульні поліцейські вирішили зупинити іномарку. Водій почав тікати від правоохоронців, йдеться в Telegram-каналі "Київ Оперативний".

Іномарка повернула на вул. Академіка Філатова, а там на великій швидкості налетіла відразу на трьох лежачих поліцейських й майже "втратила" колесо.

Відео дня
У Києві під час спроби сховатися від правоохоронців авто BMW ледь не "втратило" колесо / фото t.me/KyivOperativ

"...Так він (водій – Ред.) доїхав до Дружби Народів, де його вже чекали правоохоронці", – йдеться у повідомленні.

За кермом BMW був чоловік, 1996 року народження.

У Києві водій авто BMW намагався втекти від правоохоронців / фото t.me/KyivOperativ

"Чому тікав водій... – незрозуміло – може, намагався таким чином справити враження на свою супутницю?" – поставили питання на каналі.

Нагадаємо, в Україні передбачена кримінальна відповідальність за порушення правил дорожнього руху – це ст. 286 Кримінального кодексу. Максимальне покарання за таке правопорушення – десять років позбавлення волі й заборона на водіння особистого транспорту на термін до трьох років. 

Раніше в Києві сталася курйозна ДТП – в Голосіївському районі в ніч на 12 вересня водій таксі віз пасажирку, заснув і потрапив в аварію. Машина таксі перекинулася на свій дах, обійшлося без жертв.

Вас можуть зацікавити такі новини: