Ніколи не пийте це в літаку: стюардеса розповіла, якого напою треба уникати всім пасажирам / колаж УНІАН, фото pixabay.com, REUTERS

В кожному літаку пасажирам пропонується вода – її можна придбати просто на борту, але ціна часто буває зависокою. Прагнучи зекономити чимало людей вирішують просто налити у свою пляшку воду у ванній кімнати в літаку.

Стюардеса Селіна Бєддінг закликала пасажирів обов’язково пити під час польоту, але наголосила, що пити воду з-під крана в літаку небезпечно для здоров'я.

"Будь-якому пасажирові, незалежно від того, як часто ви літаєте – випадково, сезонно чи плануєте незабаром полетіти вперше – я хотіла би сказати вам: ніколи не пийте воду з крана ванної кімнати в літаку. Багато досліджень показали, що пити це негігієнічно. Можливо, ви вже бачили відповідний знак, оскільки у більшості літаків він стоїть біля крана. Можливо, ви думали, що це просто спосіб змусити вас купити напій. Але, насправді, це заради вашого власного здоров’я. Тому точно не пийте воду з-під крана в літаку", – сказала вона в коментарі Express.co.uk.

Відео дня

Замість цього можна обрати воду в пляшках або ж сік. Видання зазначає, що, згідно з дослідженням авіакомпанії Lufthansa, улюбленим напоєм і бортпровідників, і пасажирів у літаку є томатний сік. Це пояснюється тим, що під час польоту низький тиск і сухість змінюють смакові рецептори, і смак томатного соку, який містить умамі, стає більш приємним в цих умовах.

Неочевидні поради стюардес 

Бортпровідники закликати пасажирів не використовувати столики у літаках для того, аби поставити на них свою їжу. Вони розповіли про огидні речі, які трапляються на цих столиках.

Також стюардеса порадила ніколи не брати місця біля проходу в літаку і назвала неочевидні недоліки такого вибору.

Вас також можуть зацікавити новини: