Тест на характер по групі крові / УНІАН

Біологи кажуть, що по групі крові можна з'ясувати походження людини, схильність до тих чи інших захворювань, і навіть певні риси характеру. УНІАН пропонує пройти тест на характер, вибравши свою групу крові, щоб дізнатися про себе найнеймовірніші речі.

Яка у вас група крові - тест на характер онлайн

Даний психологічний тест на характер допоможе вам усвідомити свої позитивні і негативні риси, з'ясувати сильні і слабкі сторони, а також більше дізнатися про свою особистість. Подивіться на картинку і прочитайте значення своєї групи крові.

Виберіть свою групу крові і дізнайтеся результат / УНІАН
  • Група крові А (II)

Люди з другою групою крові дуже творчі, розумні та емоційні. Пристрасна натура, але обережна у прийнятті рішень. Любите порядок і стабільність, завжди розкреслюєте кордони і бажаєте, щоб все було на своїх місцях. У вас високий рівень емоційного інтелекту, а також вам властива послідовність дій. Безсистемні вчинки - не ваш метод, ви схильні дотримуватися правил соціуму. Марнославні в своїх думках і діях, але легко впадаєте в стан стресу. Звикли все тримати в собі, важко відкриваєтеся людям – і то, тільки тим, кому дійсно довіряєте.

Відео дня

Негативний резус другої групи крові говорить про хороші навички планування і дисципліни, працьовитість і наполегливість. Однак людина з такими показниками може швидко вийти з себе і сильно піддається впливу.

Позитивний резус другої групи крові - це ознака справжнього лідера, здатного керувати людьми. Ви надійний, вірний і розумний, але занадто темпераментний, гордий і запальний, через що часто піддаєтеся критиці.

  • Група крові В (III)

Якщо у вас третя група крові, ви заповзятлива і активна людина, завжди позитивно сприймаєте зміни. Життєрадісність і новаторство проявляються в постійному бажанні свіжих відчуттів. Мозок у вас працює дуже швидко, через що ідеї з'являються блискавично. Вам може бути нудно з іншими людьми через їх надмірну повільність. У вас хороша пам'ять, схильність до точних наук. Іноді можете виявитися ненадійною, безтурботною, безвідповідальною людиною, але тільки якщо змушувати вас робити те, чого ви робити не хочете. Особливість вашої особистості - нездатність відпускати ситуації і людей, звідси і схильність до нелогічних і навіть небезпечних вчинків.

Негативний резус третьої групи крові - знак працьовитості, вольового характеру, стресостійкості. Ви можете стати досить успішним, якщо не потуратимете своєму егоїзму.

Позитивний резус третьої групи крові вказує на прихильність до сім'ї і відносин, сильну емоційну чутливість. У вас високий рівень IQ, тому високі шанси досягти поставлених цілей. Мінус - невміння контролювати емоції і безвідповідальність в критичних ситуаціях.

  • Група крові О (I)

Перша група крові у людей, дуже впевнених у собі, товариських і наполегливих. У вас є підприємницька жилка і сильна воля. Ви дуже щедрі, можете проявляти себе в благодійності. У вас високі стандарти і тверезий розум, ви дуже вимогливі до себе і оточуючих. Чудові лідерські якості роблять вас відмінним керівником, ви готові працювати старанно, щоб досягти мети. На дрібницях увагу не загострюєте, завжди оцінюєте загальну картину. Ви вважаєте, що стакан завжди наполовину повний, але через зайву безтурботність і небажання вникати в деталі, вас можуть вважати егоцентричним. Якщо дізнатися вас краще, то виявиться, що ви просто спокійна і віддана своїм особистим цілям людина, яка не бажає занурюватися в чужі проблеми.

Негативний резус першої групи крові можна знайти у людей оптимістичних, рішучих і вольових, але іноді жорстких і егоїстичних.

Позитивний резус першої групи крові - це ознака ясної свідомості, товариськості і оптимізму. Негативні якості - небажання пізнавати новий досвід, зайвий консерватизм і егоїзм.

  • Група крові АВ (IV)

Якщо у вас четверта група крові, то вас можна назвати дипломатичною людиною, товариською і відкритою. Ви харизматичний і артистичний, раціонально підходите до речей. Швидше, інтроверт, ніж екстраверт, але можете бути чуйними по відношенню до людей. Також вам притаманна деяка подвійність натури, через що ви часто губитеся у власних думках і вступаєте у внутрішній конфлікт.

На жаль, вас можна викрити в безвідповідальності, нетерпимості, звичці критикувати інших. Ви часто забуваєте обіцянки, не проявляєте рішучості і ведете себе відчужено. У вашому характері поєднані особливості людей з третьою і другою групами крові.

Негативний резус четвертої групи крові натякає на високий рівень інтелекту, постійну тягу до знань, зайву впертість і проблеми з довірою.

Позитивний резус четвертої групи крові - ознака турботливої людини, стриманої в емоціях, а також високоінтелектуальної. З мінусів - вас нелегко переконати в чомусь, до того ж, ви часто проявляєте жорсткість до інших людей.

Вас також можуть зацікавити новини: