Принцеса Діана загинула 31 серпня /  фото REUTERS

Принцеса Діана загинула 31 серпня у автомобільній аварії в тунелі Пон де л'Альма в Париж. Свій останній день вона провела зі своїм партнером Доді Аль-Файєдом. Вони разом 10 днів пробули на борту яхти на Французькій Рив'єрі, але втомившись від уваги папараці вирішили раніше завершити подорож.

Як пише TastingTable, прилетівши з Сардинії, пара планувала повечеряти і проїхати до колишнього особняка герцога Віндзорського, щоб поспати. Вранці вони мали повернутись до Англії.

Близько опівночі, після спільної вечері в L'Espadon — ресторані в готелі Ritz, де вони зупинились, — принцеса Діана сідала в чорний Mercedes S600, навіть не підозрюючи, що це був останній її прийом їжі. Як не дивно, останньою вечерею для Леді Ді став класичний сніданок - омлет з грибами та спаржею. Разом із ним вона замовила знамениту французьку першу страву - дуврську камбалу та порцію овочевої темпури. 

Відео дня

Хоча невідомо, чи часто Королева сердець їла ранкові страви на вечерю, її харчові звички були задокументовані. Таким чином, є достовірні докази для того, щоб обґрунтувати, що Діана могла замовити, якби знала, що це остання вечеря.

До улюблених страв Леді Ді входили пудинг з хлібом і маслом, запечена квасоля, яйця Сюзетт, райдужна форель із травами та часником, лічі, фаршировані баклажани та перець, курка-пашот та смажена баранина. 

Улюблена їжа відомих людей

Знаменитий актор, двічі визнаний журналом People як "найсексуальніший чоловік" серед зірок Джордж Клуні, раз на тиждень дозволяє собі особливу страву - піцу.

Голлівудська ікона Мерилін Монро на сніданок любила молоко з сирими яйцями.

Раніше УНІАН розповідав, як приготувати шоколадний пиріг без борошна від Одрі Хепберн.

Також повідомляли, як приготувати улюблену їжу Елтона Джона - різото та як пов'язана Тейлор Свіфт з кокосовим пирогом Емілі Дікінсон.

Вас також можуть зацікавити новини: