Пілот розгорнув літак після двох годин польоту через "біологічну загрозу" / колаж УНІАН, фото depositphotos.com

Пілот був змушений розгорнути літак, коли пасажир втратив контроль над кишечником на висоті 37 тисяч футів.

Рейс вилетів на дві години пізніше з Атланти, штат Джорджія, в п'ятницю ввечері і прямував до Барселони в Іспанії. Ледве пасажири підготувалися до довгого перельоту, як у чоловіка почався пронос.

Згідно з повідомленням, надісланим назад до диспетчерської служби, безлад поширився "скрізь". Пілот літака сказав на землі: "Це просто біологічна загроза, у нас є пасажир, який мав діарею протягом усього польоту".

Відео дня

У польотних документах ФАУ вказано: "Перенаправлення на Atl - діарея пасажира по всьому літаку - біологічна небезпека". Польотний лист DL194 ФАУ розмістили в мережі після того, як один чоловік запитав, чому літак, в якому їхав його син, розвернувся.

Він написав: "У Delta є ідеї, що відбувається з DL194? У польоті майже дві години і тепер повертаюся в Атланту з сином на борту. Хотілося б отримати оновлену інформацію про те, в чому проблема і що відбувається з поїздкою в Барселону".

Коли літак повернувся о 22:39, його очистили, і Delta довелося шукати новий екіпаж, оскільки, як повідомляється, у старого екіпажу закінчився час очікування.

Раніше УНІАН писав, що бортпровідниця Жаклін Р розповіла, які три звички пасажирів найбільше зводять з розуму персонал літаків.

Вас також можуть зацікавити новини: