Чому не можна плескати в літаку / листівки УНІАН

На думку експертів, пасажири літаків регулярно роблять кілька речей, які можна віднести до дратівливим. Зокрема, туристів попереджають, щоб вони не плескали після посадки літака. Таку грубу поведінку засмутити пілотів їхнього літака, пише Express.

Експерт з етикету Джо Брайант поділився своїми порадами про те, чого не можна робити під час перельотів.

Одна з найбільших неприємностей Джо в подорожі - це коли пасажири аплодують пілотам після приземлення. На думку експерта з поведінки, це можна віднести до грубості.

Відео дня

"Оплески не обов'язкові після приземлення і є грубістю по відношенню до пілотів. Якщо приземлення вдале, оплески припускають здивування таким умінням. Якщо приземлення невдале, оплески будуть образливо-саркастичними", - пояснив експерт.

Як повідомляється, оплески пілотам з роками стали більш поширеними: пасажири аплодують, як тільки літак приземляється.

Пілоти літака можуть вважати оплески грубими, тому, якщо пасажири хочуть висловити свою вдячність, вони можуть принести невеликий подарунок екіпажу. За словами одного з бортпровідників, пасажири можуть навіть отримати безкоштовне оновлення, якщо правильно розіграють свої карти.

Джо також дав кілька порад щодо взуття. Він сказав, що носити взуття вважається хорошим тоном, але пасажири можуть зняти її під час далекого рейсу.

Раніше УНІАН також писав про речі, які ніколи не слід носити в літаку. До них відносяться, зокрема, шорти, каблуки і шльопанці. чому їх не варто надягати під час перельоту?

Вас також можуть зацікавити новини: