Чоловік знайшов роботу мрії / фото ua.depositphotos.com

Чоловік знайшов роботу мрії - йому платять за те, що він майже не працює. І ця професія пов'язана з медициною.

Про досвід зміни місця працевлаштування щасливий користувач Reddit розповів фоловерам. Чоловік зізнався, що зараз він працює нічним кур'єром служби медичної допомоги. Втім, більшу частину свого робочого часу він проводить, займаючись власними справами у телефоні.

Оскільки працівник був потрібен терміново, керівництво запропонувало чоловіку вищу зарплатню. Втім, за зміну він робить одну доставку, а решту часу проводить у телефоні, займаючись власними справами. Вночі в офісі, окрім нього, є інколи ще один працівник.

Відео дня

"Оскільки мені було нудно, я трохи порахував. Я був на роботі приблизно 67 годин протягом 2 тижнів, і я виконував свої робочі обов’язки 7 з цих годин, а інші 60 - сидів у телефоні", - розповів користувач.

Чоловік також додав, що робота кур'єра у цій компанії залежить ще й від менеджерів, які приймають замовлення, оформлюють його та передають кур'єру. Втім, вночі ці менеджери практично не працюють, тому нічний кур'єр майже не отримує завдань.

"Якщо немає наказів, моя робота сидіти, поки вони не з'являться, або моя зміна закінчиться", - зазначив кур'єр.

Нагадаємо, що раніше чоловік заради розваги пройшов тест ДНК і розкрив темну таємницю своєї бабусі, яка його приголомшила. Своєю історією він поділився на Reddit.

Вас також можуть зацікавити новини: