Як дізнатися характер людини за підписом - тест / УНІАН

Кожна людина, отримуючи паспорт, повинна вибрати собі підпис. Одні розписуються, використовуючи строгі лінії, інші люблять підкреслювати, треті округлюють букви. Психологи кажуть, що підпис людини може розповісти про неї багато, і УНІАН з'ясував, як визначити характер за підписом.

Аналіз підпису онлайн - подивіться на фото і виберіть свій

Для того щоб пройти тест і дізнатися про незвідані сторони вашої особистості, подивіться на зображення нижче і знайдіть той підпис, який найбільше схожий на ваш. Розшифровка підпису описана нижче - уважно ознайомтеся з нею.

Який у вас підпис - тест / УНИАН
  • Підпис із повним іменем, лише прізвищем чи іменем та прізвищем

Якщо ви підписуєтесь ім'ям і прізвищем повністю, то зосереджені на сьогоденні, вмієте знаходити баланс між сім'єю і роботою. При цьому, якщо ім'я пишете з великої літери – володієте високою самооцінкою і впевнені в собі, прізвище з великої літери вкаже на сильну прихильність до сім'ї.

Відео дня

Підпис тільки ім'ям говорить про високий рівень самодостатності і самосвідомості в світі. Швидше за все, ви готові покинути сім'ю заради роботи – це якість природжених кар'єристів. Уважно ставтеся до життя, раціональні і логічні, зовні можете здаватися холодним і зарозумілим. Вмієте грамотно розпоряджатися грошима.

Якщо ваш підпис - це тільки прізвище, то ви дуже незалежна людина, яка знає свій шлях і впевнено йде по ньому. Ви близькі з сім'єю і коханими, відрізняєтеся неймовірною відданістю і можете прийти на допомогу в будь-який момент.

Ініціали в підписі вкажуть на інтровертність і закритість, однак, високий рівень марнославства. Якщо дати вам відчуття визнання і слави, можете розкритися у всій красі і з несподіваного боку. Дві великі літери у ваших ініціалах є ознакою гордості за себе та повної самодостатності.

  • Підкреслена лінія під або над підписом

Якщо ви підкреслюєте свій підпис, значить, потребуєте визнання і статусу. Вам дуже потрібно відчувати себе кимось, інакше ви ризикуєте впасти в депресію. Ви прагнете до вершин і не виносите положення в тіні.

Нижнє або верхнє підкреслення - ознака творчої особистості, а також оптимістичного погляду на життя. Ви завжди знаходите позитивні моменти в ситуаціях, що склалися, крім того, вам дуже важливо, щоб оточуючі помічали і знали, чия саме це заслуга.

  • Точка в кінці підпису

Ви дуже впевнена в собі людина, точно знаєте, який внесок робите, і тому неодмінно хочете отримати за нього винагороду – хоча б подяку. Завжди проявляєте серйозність і зосередженість, нічого не робите просто так. Також вас можна назвати лідером в будь-якій області - і в роботі, і в особистих взаєминах. Ви здатні диктувати свої правила, але іноді можете бути занадто безкомпромісними або навіть тиранічними.

  • Підпис, який важко прочитати

Такий підпис вказує на особистість з живим розумом і швидкою реакцією. Ви не любите довго просторікувати – швидше приступаєте до дій. Деталі вас мало цікавлять, ваш метод – розбиратися в ситуації, вже перебуваючи всередині неї. Перешкоди для вас несуттєві, ви абсолютно впевнені, що можете впоратися з усім на світі.

  • Підпис з нахилом або без нього

Якщо ви під час підписання паперів нахиляєте букви вгору, то ви амбітна і далекоглядна людина. Можете домогтися в житті чого завгодно і будь-якими методами. Нахил букв вниз - ознака низької самооцінки і невпевненості в собі, а також потреби в захисті.

Прямий підпис без нахилу притаманний людям, у яких тверезий розум і розсудливість переважає над емоціями. Ви точно знаєте, чого хочете в житті, вас нелегко збити з наміченого шляху. Рідко показуєте свої щирі емоції, неохоче довіряєте людям.

Вас також можуть зацікавити новини: