Кадри зі знищеним дерев'яним танком ЗСУ / скріншот

Росіяни не стомлюються вихвалятися нібито знищенням переданої ЗСУ західної техніки, зокрема й танків Leopard. Очевидно, до своїх звітів вони включають і муляжі цієї техніки.

Так, український військовий і журналіст Олександр Афанасьєв у своєму Instagram показав відео зі знищеним окупантами дерев'яним муляжем танка Leopard 2, який, ймовірно, ЗСУ використовували як приманку.

На кадрах Афанасьєв він не міг стримати сміху й назвав окупантів недалекими. Також боєць не відкидає, що це відео знищення "танка" в РФ покажуть як чергову перемогу. 

"Пацани, під*ри підбили щойно мій дерев'яний танк, нах*й. Я до останнього не вірив, що ка**пи такі ї**нуті... У новинах пройде: ВКС РФ розху**или Leopard 2 знову... Я не думав, що вони такі тупі!" - каже військовий у відео.

Як раніше окупанти зганьбилися, "підбивши" танк Leopard 2

Раніше рашистські пабліки опублікували фото нібито російського окупанта, який цілиться в танк Leopard 2. Але все це виявилося лише фотошопом. По-перше, погода на Донбасі тоді зовсім не відповідала показаній на фотографії. А якщо пробити фото в гуглі, взагалі виявиться, що шеврон ліванського військового замінили у фотошопі на прапор РФ. 

Вас також можуть зацікавити новини: