Скласти руки в замок психологія / фото УНІАН

Кожній людині цікаво краще пізнавати себе. Психологи вважають, що наш характер видають навіть найдрібніші рухи. Тест на характер по схрещеним пальцях розповість, що ви за людина. Чи вважають вас інші люди лідером, чи довіряють вам, чи прислухаються до вашої думки? Дізнайтеся про свої приховані риси характеру з тесту на пальцях рук.

Пройти тест на характер по руках дуже просто. З'єднайте руки в замок і подивіться, як розташовані великі пальці. Прийміть положення, яке для вас найбільш комфортне. Є три можливих варіанти розташування великих пальців: правий зверху, лівий зверху або обидва пальці прямі і паралельні один одному.

Правий великий палець зверху

Якщо в складених в замок руках ви розмістили зверху правий великий палець, то ви володієте аналітичним розумом і логічним мисленням, але погано розумієте чужі емоції. Рішення ви приймаєте на основі цифр і фактів, а не емоцій.

Відео дня

Ваш характер менш імпульсивний. Ви спокійні і терплячі, здатні приймати зважені рішення. Рідні знають вас як надійну, відповідальну і спритну людину, яка завжди підтримає.

Також розташований зверху великий правий палець говорить про цікавість і здатність до навчання. Ви постійно вчитеся чомусь новому і є цікавим співрозмовником. Завдяки широкому кругозору ви можете вдало пожартувати і розсмішити навіть сумну людину.

Ви також мудрі і точно знаєте, що сказати, при цьому також є уважним слухаем. У любовній сфері ви шукаєте партнера, з яким вам завжди буде цікаво.

Ось які професія вам підходять:

  • Бухгалтер, оскільки ви вмієте аналізувати цифри і приймати логічні рішення.
  • Інженер, оскільки ви вмієте нестандартно мислити і розбираєтеся в технологіях.
  • Учитель, оскільки ви вмієте пояснювати складні речі простою мовою.
  • Юрист, оскільки ви можете завчити великий обсяг інформації і аргументувати свою позицію.

Вам не дуже підходять професії спортсмена і кухаря.

Великі пальці паралельні

Якщо обидва великі пальці схрещених рук випрямлені і паралельні один одному, то ви гармонійна і всебічно розвинена особистість. Ви дуже уважні до деталей і помічаєте найменші зміни настрою інших людей. Ви знаєте багато цікавих фактів і здатні здивувати співрозмовника.

Таке розташування пальців говорить про чесність. Ви з тих людей, хто хоче знати неприємну правду, а не солодку брехню. Хоча знайомі іноді ображаються на вашу критику, але в цілому вони вдячні за відвертість.

За характером ви досить закрита людина і зазвичай тримаєте свої переживання при собі. Ви не вмієте прикидатися - ваші емоції завжди видно на обличчі. Не любите бути боржником, тому часто відмовляєтеся від допомоги.

Ваш особливий талант полягає в умінні підбадьорити і допомогти людині відчути себе особливою. Ви вірите в людей, які самі в себе не вірять, і ваша підтримка дуже важлива для рідних.

Вам підходять такі професії:

  • Психолог, оскільки ви добре розбираєтеся в людях і допомагаєте їм розібратися в собі.
  • Менеджер, оскільки ви добре плануєте.
  • Терапевт, оскільки ви вмієте слухати інших і розуміти їхні потреби.
  • Поліцейський або суддя, оскільки у вас сильне почуття справедливості.

Вам не дуже підходять професії актора і педагога.

Тест на характер по великих пальцях рук / фото pixabay.com

Лівий великий палець зверху

Якщо ви розташували зверху великий палець лівої руки - ви дуже емоційна і чуттєва людина. Ви яскраво проявляєте свої емоції і добре помічаєте чужий настрій. Відчуваєте чужі тривоги і переживання як частину своїх власних.

У вас дуже багато знайомих і ви завжди в курсі, що відбувається в їхньому житті. Ви знаєте всі свіжі новини і в курсі всіх пліток, навіть якщо самі мало розмовляєте. За характером ви запальні і легко ображаєтеся, але також швидко прощаєте образи.

Для вас дуже велике значення має сім'я - заради близьких ви готові на все. Попри легкий і беззлобний характер, з дітьми ви буваєте строгими. Близькі дуже люблять вас і відчувають, що можуть вам довіряти.

В цілому, ви дуже добра і приємна особистість. Вас люблять і приймають з усіма недоліками.

Ось які професії вам підходять:

  • Психотерапевт або персональний помічник, оскільки ви добре розумієте потреби клієнта.
  • Продавець-консультант, оскільки ви завжди знаєте, що потрібно людям.
  • Керівник, оскільки ви можете мотивувати та надихати інших.
  • Журналіст, оскільки ви маєте багато знайомств і вмієте добувати потрібну інформацію.

Вам не дуже підходять професії, пов'язані з точними науками і з фізичною витривалістю.

Вас також можуть зацікавити новини: