Що ви бачите на картинці першим - тест / УНІАН

Психологи кажуть, що страхи людини здатні завдати серйозної травми і позбавити не тільки повноцінного життя, а й навіть розуму. Часто людина під впливом страху відмовляється від багатьох речей і змінює свою поведінку до невпізнання. УНІАН пропонує пройти тест - що ви бачите на картинці першим, щоб з'ясувати природу ваших страхів.

Психологічний тест особистості - що ви бачите на малюнку

Для того щоб зрозуміти, чого ви в житті боїтеся найбільше і як з цим страхом працювати, ви повинні уважно подивитися на зображення нижче. Виберіть один з чотирьох варіантів зображень - одне з них ви однозначно побачите в перші секунди. Саме його і потрібно тлумачити.

Тест, який покаже ваші страхи / УНИАН
  • Яблуко

Якщо першим ви побачили яблуко, значить, всередині себе найбільше в житті ви боїтеся смерті. Не обов'язково це повинна бути саме ваша смерть - можливо, переживаєте про втрату когось із близьких. Автори тесту припускають, що ви вже стикалися з цим раніше - цілком ймовірно, що важко переживали смерть коханої людини, тому побоюєтеся, що зіткнетеся з цим почуттям знову.

Відео дня
  • Гусениця

Люди, які побачили гусеницю, бояться паранормальних явищ. Це можуть бути примари, привиди, псування, змови, будь-які містичні таємниці, які не можна пояснити логікою і наукою. Ви схильні вірити в езотерику, можливо навіть звертаєтеся до ворожок, астрологів або тарологів, щоб дізнатися свою долю. Переживаєте і боїтеся, що хтось атакує вас на тонкому плані, поки ви беззахисні.

  • Метелик

Якщо метелик - це те, що ви бачите на зображенні - психологічний тест підказує, що у вас велика кількість психологічних травм з дитинства. Ви боїтеся відмови, відторгнення та знецінення. Ймовірно, такий страх йде з дитинства - хтось із батьків був жорстокий або холодний, тому подібний сценарій повторився пізніше з коханою людиною. Вас багато разів кидали, зраджували і робили вам боляче - ви переживаєте, що це трапиться знову.

  • Ніж

Людина, яка першою побачила на картинці ніж, найбільше на світі боїться небезпечного захворювання. І навіть не стільки якихось змін в організмі через спосіб життя або вік, а більше - недуги, що руйнує людину зсередини без її відома. Простіше кажучи, це може бути навіть рак або будь-яке інше захворювання, що не проявляє себе роками - думка про те, що ви можете стати жертвою хвороби, вас жахає.

Вас також можуть зацікавити новини: