Під час використання туалету в аеропортах люди часто припускаються однієї помилки / Колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Після виходу з літака, особливо після довгого перельоту люди часто поспішають скористатися комфортним туалетом в аеропорту, роблячи при цьому одну поширену помилку, пише The Sun.

За словами експерта з подорожей Саманти Браун, поспішаючи, багато людей прямують прямо до першого туалету, який їм трапляється після входу в аеропорт, і застряють у чергах.

Водночас, зазначає Браун, сходити в другий або навіть третій туалет в аеропорту після прильоту – набагато краща ідея. Вона сказала, що там набагато менше людей, а це означає, що пасажири з меншою ймовірністю застрягнуть у додаткових непотрібних чергах.

Відео дня

У блозі на своєму веб-сайті вона написала: "Щойно я зійшла, я йду до другої найближчої туалетної кімнати… Найчастіше другий чи третій найближчі туалети в аеропорту майже порожні, і ви можете відразу зайти та зробити свої справи".

Саманта радить скористатися туалетом в аеропорту після прибуття, навіть якщо ви цього не потребуєте, адже "ніколи не знаєш, як справи підуть з митницею, доїздом до готелю, реєстрацією і, нарешті, перетягуванням усіх речей у номер".

Є пасажири, які взагалі уникають туалетів аеропорту, вважаючи, що це найбрудніші місця в терміналі. Однак дослідження довели, що це не так. Насправді набагато гіршим місцем для мікробів є пластикові лотки безпеки. Це пов’язано з тим, що кожному пасажиру майже неминуче доведеться торкнутися одного з них, проходячи через аеропорт.

Тому було б гарною ідеєю скористатися туалетами в аеропорту перед польотом, особливо якщо це дозволить вам уникнути туалетів у літаку.

Адже навіть бортпровідники намагаються щосили уникнути використання туалетів на борту через їх надзвичайну антисанітарію.

Вас також можуть зацікавити новини: