Відомого алігатора не пустили на бейсбольну гру / wallygatornjoie/Instagram

Алігатора-вболівальника Воллі не пустили на бейсбольну гру Philadelphia Phillies проти Pittsburgh. Тварину визнали небезпечною для інших фанів.

Як повідомляє Sky News, власник алігатора Джой Хенні прийшов до стадіону зі своїм "емоційним улюбленцем". Воллі дуже любить бейсбол, тому не міг пропустили цю гру. 

Воллі - це відомий у США та світі алігатор-вболівальник Philadelphia Phillies. За ним стежать десятки тисяч фоловерів у соціальних мережах. Він дуже контактний, залюбки фотографується з людьми, дозволяє себе обіймати та цілувати. 

Алігатора та його власника запросили на гру від імені команди Philadelphia Phillies. Гравці хотіли познайомитись із своїм незвичним фаном. Втім, тварину не пустили.

Політика стадіону Citizens Bank Park щодо тварин розміщена на офіційному веб-сайті команди Phillies. Там зазначено: "Допускаються собаки-поводирі, службові тварини або службові тварини, які тренуються. Усім іншим тваринам вхід заборонено".

Хенні, який рятує рептилій, сказав, що вперше зустрів Воллі у Флориді у вересні 2015 року. Воллі ніколи не був агресивним та не кидався на людей. Він допоміг Хенні подолати депресію. Він називає свого друга "твариною-підтримкою".

"Він привертає багато уваги людей, він відомий своїми обіймами та поцілунками", - розповів чоловік.

Нагадаємо, раніше у США очевидці зафільмували, як алігатор намагався з'їсти квадрокоптер, і той, судячи з усього, вибухнув у нього в пащі.

Вас також можуть зацікавити новини: