Що говорить про вас ваша спальня - тест за картинками / колаж УНІАН

"Про людину можна дізнатися по її спальні", - стверджує приказка, і в цьому таки є правда. В оформленні інтер'єру часто відбивається не лише наш бюджет, а й настрій, характер, а також спосіб життя. Хтось віддає перевагу простоті, а хтось любить, щоб навколо було багато красивих дрібниць. Звісно, не можна дізнатися всю історію життя людини, просто поглянувши на її ліжко, але дещо воно про вас усе-таки може розповісти. Виберіть схоже на ваше і читайте відповіді на тест нижче.

Що говорить про вас ваше ліжко - психологічний тест

Виберіть один із чотирьох варіантів:

  • Варіант 1

Ви належите до людей, які люблять жити весело й активно.

Відео дня

Правила суспільства навряд чи застосовні до вас - ви самі знаєте, чого хочете і як це отримати. Ви живете нестандартно, адже кому подобаються обмеження? Не дозволяєте дрібницям завдавати вам незручностей і пливете за течією - що і привело вас до успіху в житті.

  • Варіант 2

Ви живете комфортним життям, тому що любите комфорт.

Ви зробили все, щоб домогтися бажаного, і це нарешті принесло свої плоди. Вам подобаються помітні матеріальні речі, хоча ви не вважаєте їх життєво необхідними. І, якщо ви ще не досягли бажаного, то час для цього безумовно настане.

  • Варіант 3

Ви і ваш спосіб життя далеко не прості, але й екстравагантними не назвеш.

Ви знаєте, коли можна сказати "Роздайся море - я пливу", а коли - потрібно контролювати себе. Ваша чарівність у поєднанні з працьовитістю відкривають вам дорогу до багатьох необхідних у цьому житті речей. Найчастіше ви приймаєте розумні рішення, і ваш спосіб життя відображає це.

  • Варіант 4

У вас, безумовно, є почуття стилю - ви насолоджуєтеся прекрасними речами в житті і заслуговуєте на це.

Ви часто балуєте себе без жодного почуття провини (може, із зовсім маленькою провиною), бо у вас є на це кошти. Але водночас і марнотратними вас не можна назвати - ви маєте запаси на "пожежний" випадок.

Вам також може сподобатися тест на характер за картинками - яка ваша найкраща риса.

Вас також можуть зацікавити новини: