Головка двобій - знайди лисицю за 7 секунд у хащах дикої природи / Колаж УНІАН, фото УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Щоб розв'язати цю головоломку - доведеться зійтися віч-на-віч з самою "матінкою природою", адже побачити "головне" зможуть лише найуважніші.

Необхідно помітити на картинці заховану лисицю за 7 секунд, і повірте, це задача далеко не для "новачка". 

Не дарма дітей ще з малечку заохочують виконувати розвивальні завдання, на рівні: "знайди на картинці котика" тощо. Такі вправи розвивають зорову пам'ять, впливають на когнітивні функції. Однак дорослим теж ніхто не заважає покращувати ці якості, виконуючи тренінги складнішого рівня. 

Відео дня

Якщо готові, засікайте на таймері час, щоб не спізнитися, і почнімо. 

Знайди сховану лисицю

Головоломка з лисицею - знайди тварину за 7 секунд / Колаж УНІАН, фото УНІАН

Знайшли хитрунку? Тоді ми вас вітаємо, ймовірно, ви в дитинстві завзято виконували подібні вправи з батьками і тепер за уважністю вам немає рівних. Також не виключено, що ви взагалі від природи обдаровані "соколиним оком" - щоб точно знати, радимо пройти ще кілька складних головоломок.

Водночас, якщо з лисицею вийшла невдача, це не значить, що у вас немає таланту. Мозок - штука складна, він різними шляхами аналізує інформацію, але у будь-якому випадку, потренуватися додатково все ж варто.

Де саме серед хащ сховалася лисиця

Відповідь на головоломку з лисицею - де саме ховався звір / Колаж УНІАН, фото УНІАН

Ще кілька непростих головоломок - приховані піца та торт

На пробу, щоб перевірити, чи впораєтеся ви ще з кількома схожими завданнями, пропонуємо "їстівні" головоломки: є дві картинки - одна з піцами, інша - з тортами. Вони чимось схожі, адже обидві тиснуть на вас своїми оптичними ілюзіями. Не піддавайтеся, спробуйте відшукати приховане за обмежений час.

Вас також можуть зацікавити новини: