Капуста, можливо, найбільш недооцінений овоч / колаж УНІАН, фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Звичайна смажена капуста легко перетвориться на "зірковий" гарнір або навіть основну страву вашого столу за допомогою цього способу приготування, пише eatingwell.com.

Зазначається, що вказаний метод схвалили три шеф-кухарі:

"Коли довелося обирати "найкращий" спосіб приготування, все звелося до простого обсмажування, техніки, яка дає ідеальну ніжно-хрустку текстуру. За допомогою всього лише сковорідки і трохи терпіння цей повсякденний інгредієнт може скинути свою репутацію тихоні і показати нам, з чого він насправді зроблений".

Відео дня

Як приготувати капусту - найкращий метод

Під час обговорення техніки всі кухарі погодилися, що правильне обсмажування є наріжним каменем.

За словами кулінарів, оволодіння цією технікою зводиться до трьох ключових елементів: правильний розмір сковорідки, контроль температури та додавання приправ.

Ось, що радять експерти:

Використовуйте велику сковороду. За словами шеф-кухаря Гайді Фінк, це краще, як для контакту капусти з джерелом тепла, так і для випаровування. Також важливо нарізати капусту на однакові шматочки, додала вона.

Контролюйте температуру. Шеф-кухар Карла Контрерас зазначила, що вважає за краще починати з оливкової олії на холодній сковороді. Вона додає в пательню капусту разом із "маленькою дрібкою морської солі та кількома дрібками свіжомеленого перцю". І тільки потім збільшує вогонь до середньо-високого і обсмажує протягом кількох хвилин. Хоча шеф-кухар Рейчел Нарінс заявила, що можна почати і з добре розігрітої сковороди, головне - рівномірно обсмажити капусту.

Добре приправте. Як зазначила Контрерас, відсутність приправи і перцю може зробити страву явно невиразною. За її словами, хороша приправа - це просте рішення для більшості кулінарних завдань і причина, через яку їжа в ресторані така смачна.

Цей метод добре підходить для всіх видів капусти, включно з білоголовою, червоноголовою і китайською.

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, що яєчня буде з ідеальним жовтком, якщо ви додасте один інгредієнт на сковороду.

Вас також можуть зацікавити новини: