Лікар розповів, що насправді потрібно робити для схуднення / колаж УНІАН з фото ua.depositphotos.com

Доктор медичних наук, хірург Ніхілеш Р. Секар розповів, як схуднути без дієти.

Є секрет схуднення №1, про який ніхто не говорить, - це послідовність, публікує відомості експерта Parade. За словами медика, про про це ніхто не говорить, оскільки "це нудно". "Це не кричуще і не заслуговує соцмереж. Ваша улюблена знаменитість не рекламує послідовність. Але послідовність означає їсти трохи менше і рухатися трохи більше щодня", - зазначив експерт.

Секар додав, що під послідовністю мається на увазі споживання здорової їжі щодня, а не голодувати якийсь день, а потім, наприклад, наїстися вночі через відчуття сильного голоду.

Відео дня

"Послідовність - це створення плану вправ, якого ви можете дотримуватися щодня... Послідовність є ключем до схуднення та здорового способу життя", - підкреслив доктор медичних наук.

Як правильно схуднути в домашніх умовах - що повідомлялося раніше

Дієтолог Людмила Гончарова говорила, що вдома можна швидко позбавитися зайвої ваги простим способом - почати регулярно пити воду.

Експерт порадила за 20-30 хвилин до споживання їжі випивати дві склянки води, і тоді утворюватимуться всі рідини, які мають розщеплювати спожиті продукти. Потім не пити хоча б годину, щоб спожите добряче переварилося. Дієтолог додала, що через годину після їжі воду варто пити невеликими ковтками. Наступний прийом їжі потрібно запланувати через 4-5 годин.

Експерт підкреслювала, що здоровим вважається схуднення людини на 3-5 кілограмів упродовж місяця.

Вас також можуть зацікавити новини: