Лейк каже, що вік не є перешкодою для схуднення / колаж УНІАН, фото Instagram/rickilake

Рікі Лейк у віці 55 років нещодавно схудла на 35 фунтів, тобто майже на 16 кілограмів. За її словами, вона планує й надалі вести здоровий спосіб життя, пише видання Today

"Я думаю, що повинна продовжувати в тому ж дусі. Я не знаю, чи зможу я залишатися в такій фізичній формі, але я збираюся щоранку ходити в похід і бувати на природі. Це дійсно спосіб мислення", - зазначила Лейк в інтерв'ю програмі "Entertainment Tonight" 9 травня.

Відомо, що колишня ведуча ток-шоу схудла разом зі своїм чоловіком Россом Бернінгемом. Жінка зауважила, що наразі вони перебувають у тому віці, коли здоров'я для них понад усе. 

Відео дня

"Ми знайшли один одного пізніше в житті. ... Мені 55 років. Я хочу відчувати себе якнайкраще якомога довше. Це передбачає щоденні фізичні вправи, практику усвідомленості, хороший сон і багато розваг. Мені дуже весело", - наголосила Лейк.

За словами колишньої ведучої, було багато людей, які мали сумніви, що їй вдасться схуднути в такому віці, серед них був і лікар. 

"Лікар, який сказав мені, що у мене нічого не вийде. Він мене мотивував. Я кажу йому "дякую", розумієте? Він мене дуже розлютив, і я хотіла довести, що він помилявся", - сказала жінка. 

За словами Лейк, вік не має бути стримуючим чинником для того, аби бути здоровим. 

"Це так смішно, що коли тобі за 50, ти нібито йдеш на спад, і з цього моменту все йде під укіс. Я відчуваю протилежне, я відчуваю себе найздоровішою, ніж будь-коли, найпридатнішою, і у мене є прекрасний партнер, з яким я ділю своє життя. Я щипаю себе щодня. Полюбіть себе перш за все. Прийдіть до місця справжньої любові до себе і самоприйняття, і я думаю, що з цього вийде щось хороше", - порадила вона в інтерв'ю журналу People, опублікованому 10 травня.

Жінка розповіла, що 26 жовтня 2023 року пообіцяла собі стати здоровішою. Також до неї приєднався її чоловік Росс, завдяки чому вони разом схуднули на понад 13 кілограмів. 

Рікі Лейк разом зі своїм чоловіком досягли чудових результатів під час схуднення / фото Instagram/rickilake

Вона додала, що разом з чоловіком позбулися зайвої ваги без фармацевтичних препаратів, можливо, вона мала на увазі велику кількість знаменитостей, які використовують ліки, щоб схуднути. 

"Не те щоб у цьому було щось погане. Але ніхто з нас не був діабетиком, і ми обидві відчували, що хочемо принаймні спробувати зробити це самостійно", - зауважила Лейк.

Вже у середині квітня вона опублікувала світлину та новини про своє схуднення, написавши:

"Все ще продовжую ..... Сильна. Рухаюся щодня. На природі, в дощ чи в спеку з моїми коханими Россом і Доллі. Я так вдячна і пишаюся тим, що у свої 55 з половиною років відчуваю, що перебуваю в найкращій формі у своєму житті".

Рікі Лейк під час прогулянки зі своїм чоловіком / фото Instagram/rickilake

За її словами, завдяки схудненню вона змогла одягнути речі, які раніше були на неї замалі. 

"О, ця стара річ? Я вдягала цю сукню на світову прем'єру фільму "Бізнес бути народженим" у 2007 році, а тепер вона знову на мені у 2024 році!", - поділилася жінка.

Лейк розповіла, що їй вдалося схуднути завдяки щоденним прогулянкам з чоловіком та собакою. Коли вона почала худнути, то її вага складала близько 77 кілограмів, після того вона втратила майже 16 кілограмів. 

Також жінка підкреслила, що дотримується періодичного голодування, кето-дієти, стежить за своїм сном та більше займається фізичними вправами, особливо пілатесом. 

Інші матеріали на тему схуднення

Як писав УНІАН, жінка схудла на 50 кілограмів, харчуючись з дефіцитом калорій і ходячи пішки. Такого результату їй вдалося досягнути за вісім місяців. Вона дала поради для тих, хто хоче досягти такого ж результату. 

Також ми писали, що жінка схудла на 70 кілограмів після дотримання правила 80-20. Вона їла 80% здорової їжі та 20% те, що давало їй задоволення. 

"Я все ще регулярно їм морозиво. Я все ще регулярно їм піцу", - запевнила вона.

Вас також можуть зацікавити новини: