Результати схуднення жінки / колаж УНІАН, фото Instagram / megantjellefit

Впродовж десяти років вага Меган Т'єлле завжди коливалася. Вона пробувала модні дієти, за допомогою яких втрачала вагу, проте потім набирала її назад, і навіть більше. Ближче до свого 30-річчя жінка втратила впевненість у собі та зрозуміла, що потрібно щось змінювати. 

На цей раз вона мала на меті стати здоровішою та схуднути у стійкий спосіб. Вже в жовтні 2022 року вона почала харчуватися з дефіцитом калорій і ходячи пішки, а за шість місяців їй вдалося схуднути на 55 фунтів, орієнтовно 25 кілограмів, вже за вісім місяців вона схудла ще на майже 23 кілограми. Своєю історією вона поділилася з Business Insider та дала поради для тих, хто хоче досягти такого ж результату. 

Терпіння - це ключ до успіху

Т'єлле розповіла, що інколи розчаровувалася, коли не бачила швидкого прогресу. 

"Мені доводилося нагадувати собі, що я не набрала вагу за одну ніч, і я не збираюся скидати її за одну ніч", - зазначила жінка.

Також вона навчилася зосереджуватися на тому, аби долати по одному кроку за раз, порівнюючи це зі сходинкою, яку розглядаєш перед собою, а не одразу всі. 

Послідовність дій

Т'єлле усвідомила, що їй не потрібно щодня виконувати виснажливі тренування або дотримуватися суворої дієти, аби досягти прогресу. Вона просто мала зробити щось, що б стало кроком до правильного шляху. 

"Найважливіша (і найважча) частина процесу - це почати", - запевнила жінка. 

Не ускладнювати втрату жиру напоями

Попри те, що алкоголь є великим джерелом рідких калорій для деяких людей, Т'єлле зрозуміла, що споживає занадто багато вершкових, солодких кавових напоїв, деякі з них містять понад 400 калорій кожен. Вона зауважила, що скорочення споживання кави допомогло їй досягти своїх цілей. 

"Коли ти намагаєшся схуднути, ці калорії дійсно додаються, і вони навіть не наповнюють тебе і не забезпечують жодної поживної цінності", - запевнила Т'єлле.

Ходьба є чудовим способом для втрати жиру

"Ходьба була, безумовно, найефективнішою вправою для схуднення на початку мого шляху до схуднення", - запевняє жінка.

Вона відчувала себе пригнічено та сором'язливо, коли вперше за багато років зайшла до спортзалу, проте була впевнена, що може також ходити по 30 хвилин щодня. 

"Це чудово підходить для початківців, тому що це мало навантаження з дуже низьким ризиком травм", - порадила Т'єлле.

Зазначається, що ходьба може стати гарним засобом для втрати ваги, адже вона спалює калорії, не посилюючи відчуття голоду, як це роблять високоінтенсивні кардіотренування для деяких людей. 

Можна їсти продукти, які вам подобаються

Т'єлле зазначила, що може насолоджуватися всім, що їй подобається, але в помірних кількостях, при чому втрачати жир.

"Я зрозуміла, що надмірні обмеження призводять до того, що я їстиму ще більше продуктів, які обмежувала", - розповіла вона.

Під час свого шляху до схуднення жінка відзначала важливі етапи, відвідуючи свої улюблені місця, а саме суші-ресторани, адже вважала, що важливо святкувати свої перемоги. 

Позитивне ставлення до фізичних вправ

Жінка почала на постійній основі займатися спортом після того, як перестала думати про нього, як про рутинну роботу та зосередилася на його перевагах. 

"Зміна мого мислення з "я повинна" на "я можу" була для мене ключовим моментом. Я зрозуміла, наскільки я вдячна за те, що можу рухатися щодня і робити те, що приносить мені задоволення", - підкреслила Т'єлле.

Мотивація буде присутня не завжди

Вона зазначила, що перші кілька місяців свого шляху до схуднення Т'єлле не дуже хотіла ходити до спортзалу, проте вона дотримувалася дисципліни, навіть коли їй не хотілося, замість того, аби покладатися на мотивацію. І вже поступово вона почала отримувати від спорту більше задоволення. 

"Я справді намагалася ходити туди щодня, але я нагадувала собі, що це буде нелегко, але довгострокові результати будуть того варті", - зауважила Т'єлле.

Інші матеріали на тему схуднення

Як писав УНІАН, жінка схудла на 70 кілограмів після дотримання правила 80-20. Зокрема йдеться про те, що 80% їжі, яку ви їсте, має бути корисною для здоров'я, а решту 20% можна присвятити тому, що дає вам задоволення. 

"80% часу я підживлюю свій організм поживними, збалансованими на макрорівні продуктами. Інші 20% - просто для того, щоб отримати все, що мені заманеться!" - зазначила жінка. 

Своєю чергою тренер Ті Джей Ментус склав щоденне тренування №1 для чоловіків, які хочуть схуднути. Серед них є присідання з гирею, віджимання, трастери з гантелями та інші. 

Вас також можуть зацікавити новини: