Так ваші яйця стануть ще смачнішими / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Курячі яйця - універсальний продукт, який можна приготувати різними способами. Особливо багато хто любить смажені яйця. І найголовніше в їхньому приготуванні - дотриматися контрасту між хрустким білком і текучим жовтком. Однак є способи зробити цю страву ще кращою, пише Parade.

Приміром, смажити яйця на пательні з хрусткими панірувальними сухарями. Ця техніка додає не лише текстури та насиченого смаку, а й має ефектний вигляд.

Як приготувати яєчню з панірувальними сухарями

Цей метод був натхненний легендарним шеф-кухарем із Сан-Франциско Джуді Роджерсом - піонером простого каліфорнійського стилю готування.

  • Спочатку готуємо сухарну суміш.

Змішайте панірувальні сухарі панко і тертий пармезан у рівних пропорціях. Додайте дрібку перцю Алеппо (він м'якший, ніж звичайні пластівці червоного перцю), трохи оцту для кислотності, свіже листя чебрецю і кунжутне насіння.

  • Обсмажуємо сухарі.

Пересипте суміш в антипригарну пательню, додайте трохи вершкового масла і смажте, поки сухарі не стануть золотистими та хрусткими.

  • Додаємо яйця.

Зробіть у сухарях чотири невеликі заглиблення, додайте в кожне трохи вершкового масла, а потім акуратно вбийте яйця.

Готуємо яйця під кришкою.

Накрийте сковорідку кришкою, щоб пара допомогла рівномірно приготувати яйця. 5 хвилин - білки стануть щільними, а жовтки залишаться рідкими. Хочете щільніший жовток? Готуйте ще 1-2 хвилини.

Інші цікаві рецепти

Раніше УНІАН повідомляв, як приготувати ідеальний бісквітний торт "Вікторія". Попри те, що список інгредієнтів може здатися простим, такий рецепт має один продукт, який є дуже важливим.

Крім того, шеф-кухар назвала 4 "золотих правила" для ідеально повітряної яєчні-бовтанки. Додавання невеликої кількості молока в яйця - це поширена техніка, але Тейлор порадила замість цього використовувати воду.

Вас також можуть зацікавити новини: