З чого роблять картоплю фрі з McDonald's / фото ua.depositphotos.com

Існує поширена думка, що картоплю фрі McDonald's готують не зі свіжої картоплі, а з якогось дивного пюре з картопляної пасти. 

Як повідомляє Daily Meal, насправді це зовсім не так. Хоча картопля фрі McDonald's не зовсім зроблена з картоплі, яку щодня готують з-під ножа, вона також не зроблена з дивної картопляної суміші.

У картоплі фрі McDonald's немає картопляної пасти. Її виготовляють із справжньої цілої картоплі та відправляють у магазини. Звичайно, до картоплі фрі McDonald's додають інші інгредієнти , але в основний - справжня картопля.

Відео дня

TikTok-блогер, колишній корпоративний шеф-кухар McDonald's Майк Гарац нещодавно відповів на запитання про картоплю фрі компанії та про те, виготовляють її з картопляної пасти чи справжньої картоплі.

За словами Гараца, компанія використовує справжню картоплю Russet Burbank. Її миють, очищують парою, прибирають непривабливі коричневі плями та нарізають класичною формою.

Потім картоплю фрі бланшують, сушать і обсмажують перед заморожуванням і відправкою до закладів McDonald's. Потім її готують у фритюрі в ресторанах мережі.

Раніше ми розповідали, що мережа закладів харчування McDonald's, яка продовжує повертатися в українські міста, змінює рецепти низки своїх найпопулярніших страв.

Вас також можуть зацікавити новини: