Сьогодні - річниця аварії на ЧАЕС / Фото УНІАН

26 квітня – 33-я річниця аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

На думку астролога Влада Росса, ядерний вибух був передбачений ще в Біблії, в Одкровенні Іоанна, де йшлося про зірку "полин": "10. Третій ангел затрубив, і впала з неба велика зірка, яка палала подібно до світильника, і впала на третю частину рік й на джерела вод. 11. Ім'я цієї зірки "полин"; і третя частина вод стала полином, і багато людей вмерли від вод, тому що вони стали гіркі". А, як відомо, одна з назв трави полин – чорнобиль.

Читайте такожЧорнобиль-2019: від зони відчуження до зони відродження (відео)

У коментарі "Главреду" астролог зазначив, що спусковим гачком для початку трагедії стала комета Галлея.

"Крім того, що Чорнобиль був передбачений ще в Біблії, є ще один цікавий нюанс. Саме у квітні 1986 року комета Галлея пролітала біля Землі. А комети – це завжди бич Божий. Поява комет поблизу Землі завжди обіцяє якісь катастрофи. А Галлея постійно супроводжує нашу Землю, вона підлітає до нас раз на 76 років. Наступного разу, якщо доживемо, ми побачимо її у 2061 році, тому можна припускати, що в 2061 році будуть якісь катастрофи. Зокрема, у зв'язку з прильотом цієї комети очікуються глобальні повені. Внаслідок цих повеней Гренландія може повністю опуститися у воду", - пояснив експерт.

"Так ось, у квітні 1986 року комета Галлея наблизилася до Землі на максимально близьку відстань. Цим вона викликала хаос – трагедію у Чорнобилі. До речі, деякі пророки задовго до того передбачали вибух саме на ЧАЕС, говорили, що полин-Чорнобиль може загорітися й вибухнути. Тож наближення комети стало спусковим гачком до початку цієї трагедії, що розгорнулася в нашій країні", - резюмував Росс.