Ілюстрація REUTERS

Фракція «Слуга народу» підтримує голосування за законопроект про ринок землі у другому читанні.

Читайте такожЗростання економіки прискориться після запуску ринку землі - ВП

Як передає кореспондент УНІАН, про це в коментарі журналістам повідомив народний депутат від «Слуги народу» Микита Потураєв, відповідаючи на питання, про що на засіданні їх фракції було домовлено з президентом.

Відео дня

«Ми не домовляємося з президентом, ми обговорюємо з президентом актуальні питання. Ще раз пройшлися по всіх зауваженнях, які були до закону про землю, і фракція підтримала голосування за цей найважливіший для нашої країни закон», - зазначив він.

Відповідаючи на запитання, чи буде до законопроекту 9 найважливіших поправок і як буде проходити голосування, парламентарій зазначив, що з цим будуть визначатися в сесійній залі.

Також на питання, чи буде сьогодні парламент працювати до ночі, Потураєв зауважив, що це залежить від того, «наскільки конструктивно налаштована опозиція».

Потураєв також додав, що сьогодні на засіданні фракції “Слуга народу” за участі президента Володимира Зеленського обговорювався законопроект про ринок землі та питання незаконного прослуховування прем’єр-міністра Олексія Гончарука.

“Говорили про головний закон, який треба приймати нарешті, це закон про аграрну реформу, закон про землю. Про це і була більша частина розмови”, - сказав депутат.

Також, за словами Потураєва, обговорювалося розслідування справи про незаконне прослуховування у кабінеті прем’єр-міністра.