false

Майстерність наших виноробів високо оцінили імениті закордонні сомельє. У порівняльній дегустації фруктових вин з різних країн найвищий бал і позначку «Рекомендовано» отримало українське вино відомого бренду Мікадо.

Експерти відзначили характерний для істинно японських вин багатий фруктовий аромат і збалансований смак Мікадо.

Успіх бренду виробник пояснює приготуванням вина за технологією виробництва фруктових вин Країни сонця, що сходить з використанням виключно натуральних інгредієнтів. Так, добірні плоди сливи, вишні, абрикоса настоюють на підігрітому виноградному вині завдяки чому Мікадо насичується справжнім фруктовим смаком.

Увага! Надмірне споживання алкоголю шкідливе для вашого здоров'я!

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram