Володимир Гройсман / REUTERS

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що для нього прізвище голови правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" не має першорядного значення, оскільки важливим є виконання менеджером його функціональних обов'язків.

Читайте такожКабмін продовжить контракт з головою "Нафтогазу" Коболєвим ще на рік

Про це він сказав на засіданні уряду в середу, після того, як фракція "Радикальної партії", яка вимагала не продовжувати контракт з Андрієм Коболєвим, розблокувала роботу Кабміну.

Відео дня

Гройсман при цьому підкреслив, що наглядова рада "Нафтогазу" взяла до уваги умови уряду для продовження контракту з Коболєвим на рік.

"Вони (спостережну раду – УНІАН) повністю пішли на рішення, яке ми від них вимагали. Для вас цікаве прізвище, а для мене прізвище не цікаве. Мене цікавлять три технічні завдання. І хто буде досягати їх – для мене не має значення", - сказав він.

Як повідомляв УНІАН, Кабінет міністрів планує продовжити контракт з головою "Нафтогазу" Коболєвим на рік, про що заявив у ході засідання уряду прем'єр-міністр Володимир Гройсман. Через півгодини після початку засідання уряду лідер "Радикальної партії України" Олег Ляшко разом з групою народних депутатів увірвався до зали, вимагаючи не приймати це рішення.