Оксана Марченко збільшила частку в російській компанії "НЗНП Трейд до 61% / фото УНІАН

Дружина голови політради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктора Медведчука, телеведуча Оксана Марченко, збільшила частку в російській компанії "НЗНП Трейд", яка бурить нафтові свердловини в Ханти-Мансійському автономному окрузі Росії.

Читайте такожВидобутком кримського газу з анексованого чорноморського родовища займатиметься пов'язана з Медведчуком фірма – ЗМІ

Про це повідомляє theБабель.

Відео дня

"Її частка збільшилася з 50,1 до 61%, повідомляє видання з посиланням на реєстр юридичних осіб Росії", - йдеться у повідомленні.

Крім цього, бізнес-партнер Марченко - бізнесмен-аграрій Сергій Кислов, який володіє компаніями ТОВ "Развитие" та ТОВ "Дол", - вийшов зі співзасновників "НЗНП Трейд".

"Зміни серед засновників підприємства відбулися наприкінці травня 2019 року. Саме тоді зросла частка кіпрської компанії Ventolor Holding LTD, якою одноосібно володіє Оксана Марченко через TUMILLON INVESTMENTS LTD", - підкреслює видання.

Про те, що Оксана Марченко освоює Гавриківське нафтове родовище в Росії стало відомо у вересні 2018 року. Журналісти виявили, що бізнес сім'ї Медведчука в РФ засновано після 2014 року.