"Нафтогаз" очікує на кадрові рішення / фото УНІАН

НАК "Нафтогаз України" співпрацює з Службою безпеки України та Національною поліцією України у боротьбі з корупцією. 

Про це повідомили у компанії "Нафтогаз України".

"Для Нафтогазу як для національної компанії надзвичайно важливими є розбудова України, де корупція є винятком, а не правилом, і де є невідворотність покарання за корупцію.  Такі ж принципи є визначальними для всіх підприємств, що входять до Групи Нафтогаз.  Чи порушили закон співробітники АТ "Укргазвидобування", визначить суд", - йдеться у повідомленні "Нафтогазу".

Відео дня

За даними компанії, національна компанія проведе аналіз обставин прийняття їх на роботу у 2016-2017 роках та системи прийняття відповідних управлінських рішень в АТ "Укргазвидобування".

"Правління національної компанії подало на розгляд Кабінет Міністрів України та Міністерства економіки України пропозиції щодо кадрових змін в АТ Укргазвидобування ще 7 грудня 2021 року і з того часу чекає на прийняття рішення", - наголосили у "Нафтогазі".

Як повідомлялося раніше, СБУ викрила посадовців "Укргазвидобування" на масштабній корупційній схемі, де посадовці вимагали 400 тис. грн хабара за безперешкодне виконання тендерних угод з приватною компанією.