Крім того, енергетики регулярно відновлюють зруйновані обстрілами електромережі Дніпропетровщини / фото dtek.com

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну енергетики компанії ДТЕК за підтримки ЗСУ повернули світло для 3,6 млн родин в Києві, Київській, Одеській, Дніпропетровській та Донецькій областях.

Про це йдеться в повідомленні компанії. 

Тільки за серпень енергетики ДТЕК повернули світло 344 тисячам родин, що лишилися без електропостачання через обстріли у 588 населених пунктах Донецької та Дніпропетровської областей, які наразі найбільше страждають від ворожих обстрілів.

Відео дня

Зокрема на Донеччині в серпні енергетики повернули світло понад 271 тисячі родин у 413 населених пунктах.

Крім того, енергетики регулярно відновлюють зруйновані обстрілами електромережі Дніпропетровщини.

"Найчастіше від ворожих ударів страждає Криворізький, Нікопольський та Синельниківський районі. У серпні енергетикам довелося відновлювати світло для майже 72 тисяч родин у 174 населених пунктах області.  Від початку повномасштабного вторгнення електропостачання повернули для майже 127 тисяч домогосподарств", - зазначили в Компанії . 

Нагадаємо, компанії ДТЕК, "Укренерго", "Центренерго" та "Укрзалізниця" запустили проект "Герої енергетичного фронту" для вшанування праці енергетиків. На сайті  зібрано та опубліковано історії енергетиків, які продовжують героїчно працювати в умовах війни.