Повна реконструкція стадіону проводилася в 2011 році / фото ФК "Чорноморець"

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продає нежитлові будівлі найбільшого на півдні України стадіону «Чорноморець» в Одесі і права вимоги за 40 договорами з юридичними особами, що належать «Імексбанку», який ліквідується.

Читайте такожВ Україні розроблять стратегію розвитку фінсектора до 2025 року

Як повідомляється на сайті фонду, стартова ціна реалізації – 3,666 млрд грн.

Відео дня

Загальна площа нерухомості перевищує 80 тисяч квадратних метрів. Комплекс є унікальним спортивним об'єктом і включає стадіон, що дозволяє розмістити на трибунах більше 34 тисяч осіб, а також бізнес-центр з рестораном, фітнес-центр, готель, підземний паркінг.

Повна реконструкція стадіону проводилася в 2011 році.

Також повідомляється, що організатором торгів є компанія «Фьост Файненшиал Нетворк Юкрейн», а граничний термін прийому заявок на участь у торгах встановлений на 25 червня до 16:00.

Довідка УНІАН. Під час очищення банківської системи України за 2014-2017 роки Національний банк прийняв рішення про виведення з ринку щодо 97 банків. Станом на 1 травня, фонд продовжував ліквідацію 86 банків.

«Імексбанк» (м. Одеса) працює на ринку України з 1994 року і входив до групи великих банків. Банк належав депутату Верховної Ради Леоніду Клімову. Національний банк України визнав «Імексбанк» неплатоспроможним в січні 2015 року.