А-Банк спільно з Mastercard презентував нову кредитну карту «Зелена» з лімітом у 200 тисяч гривень.

Як повідомляє прес-служба банку, «карта «Зелена» від А-Банку та Mastercard – це комплексний продукт банку, який не тільки об'єднав в собі всі можливості попередніх продуктів, але й істотно розширив їх. Як і всі банківські продукти, нова кредитка відрізняється високим захистом операцій, може використовуватися в платіжних терміналах світу, і обслуговується безкоштовно».

Кожен клієнт зможе оформити її безкоштовно в лічені хвилини, як у відділенні банку, так і самостійно онлайн через форму сайту. Крім базових переваг, карта «Зелена» відкрила такі можливості, як доступ до суми 200 000 грн, які можна використовувати відразу, без застави та поручителів, підвищений пільговий період, який становить 62 дні та cash-back до 20% на 2 обрані категорії.

Відео дня

Крім випуску нової картки, А-Банк оновив додаток для iOS, і прогнозує швидкий випуск таких змін для андроїда. Оновлений додаток А24 відрізняється новим функціоналом управління і пропонує ширший перелік операцій.

Головні зміни в інтерфейсі програми полягають у тому, що тепер управляти ним можна однією рукою. Також А-Банк додав у додаток нові функції. Тепер клієнти зможуть одним рухом пальця перевести свою витрату у розтермінування та сплачувати її частинами. Крім того, існує функція «приведи друга», яка дозволяє знайомити друзів з телефонної книги з додатком і користуватися бонусами лояльності.

Крім оновленого додатка, А-Банк запустив в роботу контакт-центр. Він має простий номер 7776 і дозволяє в будь-який час отримати професійну та оперативну допомогу. Крім інформаційної функції, контакт-центр може надавати практичну підтримку: за дорученням клієнта він може здійснювати платежі, змінювати секретні дані по карті та виконувати інші доручення.

Довідка. А-Банк – український банк, що пропонує весь спектр сучасних фінансових послуг фізичним та юридичним особам. На фінансовому ринку з 1992 року. За підсумками оцінки рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» А-Банк має кредитоспроможність (uaAА-), стабільний прогноз та високу надійність депозитів (4+). Для обслуговування користувачів діє 220 відділень по всій території України.