При АРМА буде сформована громадська рада / Фото: прес-служба АРМА

У Національному агентстві з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА) стартував конкурс з формування нового складу Громадської ради.

Як йдеться у повідомленні на сайті АРМА, 15 жовтня розпочато прийом документів на конкурс з формування персонального складу Громадської ради при АРМА.

Строк висування громадськими об'єднаннями кандидата до складу Громадської ради та подання відповідних документів триває до 15 листопада включно. Документи для участі у конкурсі необхідно надсилати на електронну адресу: arma.rada@arma.gov.ua.

Відео дня

Читайте такожСуд повторно відмовився арештовувати майно Ющенка

Також сказано, що рейтингове інтернет-голосування за дев'ять кандидатів до складу Громадської ради відбудеться на офіційному сайті АРМА 2 грудня з 9:00 до 21:00.

Громадська рада при АРМА має такі повноваження: заслуховує інформацію про діяльність, виконання планів і завдань АРМА; здійснює громадський контроль за витрачанням коштів державного бюджету, головним розпорядником яких є АРМА; надає висновки за результатами експертизи проектів нормативно-правових актів АРМА; делегує по два представника для участі в засіданнях міжвідомчої комісії з питань реалізації активів та конкурсної комісії на заміщення вакантних посад державних службовців у АРМА; отримує документи та інформацію, що стосуються діяльності АРМА (крім тих, що становлять державну таємницю).