Фото www.megabank.ua

Про це 30 жовтня повідомив Голова Правління АТ "МЕГАБАНК" Олексій Яценко.

"Наш банк став першим в Україні, хто отримав запрошення стати асоційованим членом Global Alliance for Banking on Values. Вітаю з такою важливою подією всіх наших клієнтів і партнерів. Це стало можливо завдяки їм, адже вся наша команда працює на забезпечення належної якості послуг. Дякую колегам і вітаю всю команду МЕГАБАНКУ, яка своєю щоденною працею заслужила право отримати таке запрошення", – сказав Олексій Яценко.

Global Alliance for Banking on Values – це незалежна асоціація, яка спільно обслуговує 50 млн клієнтів, має майже 200 млрд дол. США сукупних активів і більше 67 000 співробітників. До Альянсу сьогодні входить 58 фінансових інститутів і 16 стратегічних партнерів по всьому світу.

Відео дня

Перед тим, як отримати запрошення на вступ, розповів Олексій Яценко, "МЕГАБАНК" пройшов аудит на відповідність підходам асоціації. Серед них, зокрема: відповідальне ведення банківського бізнесу (воно має відповідати місії асоціації – використовувати фінанси для забезпечення сталого економічного, соціального та екологічного розвитку); високий рівень корпоративного управління; розвиток реального сектору економіки та ін.

"Для нашого банку це глобальна платформа для обміну досвідом з усіма членами асоціації по всьому світу. Крім того, це можливість втілювати для наших клієнтів в Україні кращі практики міжнародного банківського сектору, оновлювати фінансові продукти і послуги. Ну і звичайно, це можливість інформувати членів асоціації та її клієнтів з усього світу про інвестиційний потенціал України", – пояснив, що дає українському банкові членство в GABV, голова Правління АТ "МЕГАБАНК" Олексій Яценко.

Global Alliance for Banking on Values (GABV) – некомерційна організація, незалежна мережа банків і банківських кооперативів, які прагнуть досягти позитивних змін у банківському секторі. Мережа діє з 2009 року. Головний офіс альянсу розташований в Амстердамі, Нідерланди. До мережі приєднуються банки, банківські кооперативи та кредитні спілки, мікрофінансові установи та банки з багатьох куточків світу: Північна і Латинська Америка, Азія, Африка, Європа, Австралія.