Зеленський зустрівся з бізнесом / фото president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками провідних бізнес-асоціацій країни запевнив, що буде боротися за кожну "копійку", інвестовану в Україну.

Читайте такожБізнес спрогнозував курс гривні на кінець року

Про це йдеться в повідомленні прес-служби голови держави.

Відео дня

«Ми з нашою командою, я особисто дійсно готові боротися за кожного з вас, за кожну копійку, яку ви інвестуєте в Україні», - цитує слова президента прес-служба.

Президент зазначив, що зараз в Україні є великий потенціал для розвитку і зростання, оскільки попереду ще багато реформ, зокрема, судова. Але поки вона не завершена, держава готова стати на захист інвесторів.

«Чому ми придумуємо інвестиційні програми? Для того, щоб ви вже зараз почували себе безпечно в Україні, щоб ваш бізнес був захищеним», - зазначив він.

Зеленський також нагадав про урядові програми для великих інвесторів «Інвестиційна няня» і про звільнення від сплати податку на прибуток протягом 5 років для тих, хто братиме участь у приватизації об'єктів вартістю від 10 мільйонів доларів. Президент закликав присутніх активно користуватися цими програмами.

фото president.gov.ua

Він також зазначив, що він і його команда відкриті до співпраці з бізнесом та готові вислухати всі пропозиції, зокрема, щодо законодавчих змін, які поліпшать бізнес-клімат і будуть спрямовані на зростання економіки і добробуту громадян.

«Кожен день ми робимо все для того, щоб країна ставала привабливою. Привабливою для бізнесу. Ми зараз займаємося всім - ми виконуємо роботу, яку в сучасній європейській державі президент і уряд вже просто не виконують. Але зараз ми «чистимо» Україну від всього бруду, а його дуже багато. І ви можете допомогти нам, відкриваючи нові офіси і проекти», - зазначив він.

фото president.gov.ua

Голова держави також запропонував проводити подібні зустрічі на постійній основі щомісяця.

Як повідомляв УНІАН, 3 лютого уряд України оголосив старт програми «5-7-9», оцінюючи її потенціал цього року до 50 тисяч кредитів. Програма дозволяє учасникам отримати кредит до 1,5 млн грн під 5%, 7% або 9% річних на розвиток власного бізнесу.