REUTERS

Про це повідомляє "Газета.Ru" з посиланням на El Comercio.

В обшуках взяли участь представники прокуратури та поліції.

«Сьогодні ми хочемо отримати достовірну інформацію про те, чи мало місце шахрайство з податками», - заявили в Sunat.

Відео дня

Відзначається, що офіс Mossack Fonseca знаходиться в престижному районі Ліми Сан-Ісідро навпроти посольства Панами в Перу.

Читайте також"Панамський скандал": ЄС створить новий "чорний список" глобальних "податкових гаваней"

Як повідомляв УНІАН, так звані "панамські документи" або "панамський архів", які містять конфіденційні документи панамської юридичної компанії Mossack Fonseca, отримали широкий розголос 3 квітня 2016 року.

Документи були отримані німецькою газетою Süddeutsche Zeitung у 2015 році. Протягом року пул міжнародних журналістів під фінансуванням американською некомерційною організацією Міжнародного консорціуму журналістських розслідувань (ICIJ) вивчав ці документи.

Документи охоплюють період з 1977 по 2015 років. Основна тематика розслідувань, проведених на основі "панамських документів", - наявність прихованої власності політиків і пов'язані з цим конфлікти інтересів і дані про секретні офшорних компаніях.

Читайте також"Панамські документи" свідчать про зв'язок Кремля з Клінтон – ЗМІ

Архів містить 11,5 мільйонів файлів, в яких згадується безліч нинішніх і колишніх світових лідерів, високопоставлених чиновників і відомих людей, в тому числі більше десятка діючих світових лідерів.