Безготівкові розрахунки щороку б'ють нові рекорди. За даними НБУ, кількість платіжних операцій із використанням банківських карток у 2020 році збільшилася порівняно з 2019 роком на понад 16%. Перед користувачами стоїть одне завдання — вибрати серед усіх пропозицій найзручніший та найвигідніший платіжний інструмент.

Ідеальна банківська картка — яка вона?

Проаналізувавши запити споживачів, Кредобанк розробив унікальний продукт — пакет "Правильна картка", за умовами якого кожен клієнт може безкоштовно отримати відразу чотири рахунки та дві банківські картки (гривнева + одна з трьох валютних на вибір)

Кому підійде Правильна картка?

  • Правильна картка — це дебетова картка. Її можна використовувати для отримання будь-яких виплат — як зарплатну картку, а також для пенсій, соціальних допомог та стипендій. Оформити дебетову картку можна з 14 років (після отримання паспорта).
  • Правильна картка — безпечний платіжний інструмент, який замінить гаманець. З її допомогою можна знімати гроші у банкоматах України без комісії та здійснювати будь-які безготівкові покупки у звичайних та інтернет-магазинах.

У чому особливість та унікальність Правильної картки?

  1. Видача та обслуговування картки безкоштовні, без будь-яких умов. Власник може користуватися карткою регулярно або розраховуватися лише час від часу — нічого платити не потрібно.
  2. Зняття коштів із Правильної картки у будь-яких банкоматах по всій Україні безкоштовне до 50000 гривень в місяць.
  3. Пакет Правильна картка передбачає відкриття чотирьох рахунків у різних валютах: гривня + євро + долар США + польський злотий. Маючи у розпорядженні валютні рахунки з безкоштовним обслуговуванням, українські користувачі можуть у будь-який час отримувати перекази, обмінювати гроші або оплачувати валютою в інтернеті без комісії за конвертацію. Усі операції можна здійснити онлайн через онлайн-банкінг.
  4. При оформленні клієнту безкоштовно видається гривнева та одна валютна картки (банк надає кожному клієнту можливість вибирати валюту на власний розсуд). Тут варто нагадати, що KredoBank — це польський банк (основний акціонер — найбільший банк Польщі PKO Bank Polski SA). Тому правильна картка — це, по суті, картка іноземного банку в Україні. Власники дебетової картки, зможуть безкоштовно знімати готівку на території Польщі (у банкоматах мережі PKO з гривневого або рахунку у злотих).
  5. При відкритті картки автоматично відкривається ощадний рахунок, за яким банк щомісяця нараховує хороший відсоток на залишок коштів на рахунку (6% річних). Користуватись коштами ощадного рахунку можна будь-коли.
  6. За активне використання Правильної картки Кредобанк нараховує бонус у розмірі 1000 грн. Для цього потрібно протягом першого пів року щомісяця отримувати на рахунок суму від 6 тис. грн (наприклад, отримання зарплати, пенсії чи стипендії) та розраховуватись карткою від 3 тис. грн.
  7. Після трьох місяців користування карткою власник отримує індивідуальну пропозицію щодо кредитного ліміту.

Як і де оформити Правильну картку?

Будь-хто може замовити платіжну картку онлайн на сайті Кредобанку.

Відео дня

Для цього потрібно попередньо надіслати електронну заявку, вказавши ПІБ та контактний телефон. З клієнтами зв'язується менеджер, щоб уточнити тип платіжної системи картки (Mastercard, VISA) і зручний час видачі. Оформити і забрати готові картки можна у будні в одному з понад 80 відділень Кредобанку з 9:00 до 18:00.