Фото ua.depositphotos.com

Binance Charity Foundation – перша платформа для пожертвувань з підтримкою блокчейну – допоможе жінкам у Київській та Львівській областях, які мають статус внутрішньо переміщених осіб.

Про нову можливість для українців отримати гроші з-за кордону розповіли у Мінцифри.

Binance Charity Foundation заснована Binance – однією з найбільших світових криптобірж. Вона виділила для підтримки українцям 1,2 млн доларів. Це одна з найбільших сум, виділених приватною компанією.

Відео дня

"Зауважимо, що до цього Binance вже здійснили виплати 1713 українцям, які вимушено виїхали до країн Європейського Союзу, і загалом планують допомогти 5000 біженцям з України", – йдеться у повідомленні.

При цьому в Мінцифри наголосили, що така допомога від великої закордонної компанії стала можливою завдяки тісним особистим контактам керівництва міністерства із засновником Binance.

Як отримати допомогу переселенцям від Binance

Насамперед потрібно пройти верифікацію в одному з фондів: Rotary Club Kyiv International або "Паляниця".

Далі потрібно подати заявку на фінансування на адресу: standwithukraine@isans.org

Право на отримання допомоги мають українки віком від 18 років, які перебувають на території шелтерів (місць скупчення ВПО) на території Київської та Львівської областей.

Rotary Club Kyiv International – це частина руху Rotary International – міжнародної організації, яка присутня у 200 країнах світу. Метою руху є зміцнення громад та покращення життя в усьому світі за допомогою підтримки проектів, спрямованих на забезпечення чистою питною водою, надання медичної допомоги та інших важливих аспектів життя людей, що потребують у всьому світі.

"Паляниця" – це благодійний проект зі Львова, започаткований підприємцями України для допомоги біженцям та потерпілим від війни українцям.