Росіяни зруйнували 177 медзакладів в Україні / фото із соцмереж

Кабінет міністрів України залучає грант у понад 350 мільйонів гривень для зміцнення та відновлення вітчизняної системи охорони здоров’я.

"Це проект Heal Ukraine, який ми реалізовуємо разом із групою Світового банку. Ці кошти допоможуть нам у відбудові зруйнованих лікарень та закупівлі нового обладнання. Важливим елементом програми є підвищення ефективності надання медичних послуг на деокупованих територіях, зокрема, оснащення лікарень альтернативними джерелами живлення", - повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду.

Відомо, що внаслідок повномасштабного втрогнення в Україні повністю зруйновано 177 медзакладів. Крім цього понад 1,4 тисячі медустанов було пошкоджено.

Відео дня

Ракетна атака РФ 9 травня - що повідомлялося

Варто відзначити, що під час останньої масованої ракетної атаки у ніч проти 9 травня одна з російських ракет Х-101 впала у Черкаській області

Вибуховою хвилею пошкоджено 47 вікон будівлі комунального закладу "Черкаський обласний протитуберкульозний диспансер". Персонал лікувального закладу провів евакуацію 47 пацієнтів до неушкодженої частини будівлі.

Вас також можуть зацікавити новини: