ЗСУ, рятівники та військові адміністрації знову отримали від 'АТБ' сучасні дрони та спецтранспорт

"АТБ" продовжує надавати підтримку українським захисникам, рятувальникам, медикам, волонтерам, добровольчим формуванням, військово-цивільним адміністраціям (ВЦА), мешканцям деокупованих територій. За даними компанії, станом на сьогодні загальна сума допомоги перевищує 400 мільйонів гривень. 

Протягом березня торговельна мережа надала благодійну допомогу на суму 60 млн гривень. ЗСУ отримали 35 сучасних дронів і три потужні тягачі. 

У повідомленні компанії уточнюється, що для Львівської ВЦА на ці кошти було закуплено десять пожежних машин зі спецобладнанням. Ще три аналогічні транспортні засоби особливого призначення відправили рятівникам МНС у Кропивницькому. Наближена до фронтової лінії Миколаївська військово-цивільна адміністрація отримала від "АТБ" одразу три десятки дронів широкого призначення.

Відео дня

У прес-службі нагадують, що навесні 2022 року компанія ініціювала національний проєкт "Заряджаємо ЗСУ" – зібрала та передала на передову понад 300 тонн якісних харчів, найнеобхідніших товарів першої необхідності та медичних засобів.

Також мережа "АТБ-Маркет" долучилася до національної благодійної платформи "єДопомога", яка має на меті забезпечення нагальних потреб громадян, котрі постраждали чи змушені змінити своє місце перебування у зв’язку з війною.

Стверджується, що протягом 2022 року компанія сплатила до бюджетів усіх рівнів 20,44 млрд грн. податків і зборів. Це майже на мільярд гривень перевищує показники попереднього року, зазначили в "АТБ".

ЗСУ, рятівники та військові адміністрації знову отримали від 'АТБ' сучасні дрони та спецтранспорт

Наприкінці зими "АТБ" також розпочала благодійний проєкт "Сертифікат для ЗСУ" та "Сертифікат для медичних закладів". Станом на поточний час зібрано вже майже 28 млн гривень.

Крім того, "АТБ" передала на потреби армії близько 1000 автомобілів різного призначення. Це повнопривідні багатофункціональні пікапи, потужні всюдиходи з колісною формулою 6Х6 та 8Х8, штабні автомобілі, оперативно-піротехнічні машини, спеціальні фургончики газодимозахисної служби, пожежні автоцистерни, основна фронтова робоча сила — вантажні машини підвищеної прохідності тощо.