На початку березня в Києві на проспекті Степана Бандери, 11-А відкрився надсучасний ТЦ "Епіцентр" - восьмий за рахунком в українській столиці та сорок шостий - в національному масштабі.

Бренд, який за 15 років свого існування перетворився на фактичного монополіста своєї ніші, вирішив здивувати своїх відвідувачів концептуально новим дизайном та інноваціями. Традиційні для мережі відділи тут представлені у сучасному форматі салонів та галерей. Стильні експозиції готових рішень для ванної кімнати, окремі бренд-зони, стійки зі сучасними зразками плитки для підлоги та стін, керамограніту, мозаїки – це салони сантехніки та плитки, які вражають не лише асортиментом, а й  пропозиціями з останніх європейських виставок. Крім цього салони світла, дверей, побутової техніки, шпалер, салон штор, де  досвідчені майстри  вам запропонують безкоштовний індивідуальний дизайн пошиття.

У центрі меблів на площі в 4,5 тисячі квадратних метрів – справжні кімнати, де продумано все: кольорова палітра, що підходить під той чи інший гарнітур, аксесуари, постільна білизна і навіть одяг, який, можливо, покупець захоче "вписати" у запропонований інтер'єр.

Відео дня

Для тих, хто любить приймати гостей вдома, в новому Епіцентрі запропонують величезний вибір столового посуду, який для зручності покупця вже задекорований на столах. Різноманіття сервізів з України, Європи та  Азії неодмінно вразить найвибагливіших представниць прекрасної статті. 

З меблевого центру та галереї «Деко» по сходах або на ліфті можна піднятися на другий та третій поверхи, де розташовуються відразу декілька шоу-румів –відділ побутової техніки,  магазин дитячих товарів "Епік" (3 тис. кв. м.); "Садовий центр" (10 тис. кв. м.), який, за словами представників Епіцентру, – найбільший за площею з усіх аналогічних, представлених в мережі. Магазин спортивних товарів INTERSPORT (3 тис кв. м.), де крім традиційного асортименту, запроваджено ще одну інновацію – Лабораторію бігу. Тут любителі цього виду спорту можуть не тільки вибрати для себе відповідне на будь-який смак взуття, а й протестувати стан власного здоров'я.

А далі – території, які принципово відрізняються від традиційних. На третьому поверсі – приміщення площею 3100 кв. м. під назвою "Дизайн-арена", де у великому асортименті представлені товари преміум-сегменту.  На окрему увагу заслуговує новий для Епіцентру формат - магазин косметики і парфумерії Mon Cheri, де за допомогою професійних консультантів в індивідуальному порядку можна підібрати декоративну косметику, аромати і засоби догляду за шкірою обличчя і тіла. Новий магазин канцтоварів  «Пиши-малюй» пропонує відмінне канцелярське приладдя та інші товари для офісу, школи і творчості. Флора-центр «Букет»  заворожує погляд яскравим розмаїттям ароматних квітів, вражає рослинами, декоративно-квітковими композиціями під замовлення, декором та аксесуарами.

Але краще один раз побачити, ніж сто разів почути. В будні і вихідні у новому Епіцентрі http://bit.ly/2tTEIfD на Петрівці ви зможете і шопінг влаштувати і розважитися всією сім’єю.