Ілюстрація REUTERS

Генеральний директор державного концерну «Укроборонпром» Айварас Абромавічус призначив керівників ще трьох напрямків концерну. Про це повідомила прес-служба концерну в Facebook.

Читайте такожГендиректор "Укроборонпрому" Абромавічус не може займати в Україні держпосади, оскільки зберіг паспорт Литви

«Генеральний директор Абромавічус призначив керівників ще 3 напрямків: Данило Федорчук - заступник генерального директора з правових питань; Михайло Морозов - заступник генерального директора з маркетингу та збуту; Анатолій Незгодюк - директор фінансово-економічного департаменту», - сказано в повідомленні.

Відео дня

У свою чергу, заступник гендиректора "Укроборонпрому" з питань трансформацій Роман Бондар повідомив, що перед призначенням Федорчук керував юридичною функцією Антимонопольного комітету, а до цього багато років працював в міжнародних юридичних компаніях, зокрема в Beiten Burkhardt.

Морозов до призначення більше 10 років пропрацював керівником ISTIL і має значний досвід управління спецекспортерами, зокрема державним підприємством «Прогрес».

Незгодюк більше 10 років працював фінансовим директором ключових активів «Метінвесту». До цього обіймав посаду фінансового контролера в Gallaher Ukraine і Kraft Foods Ukraine.

Довідка УНІАН. Державний концерн «Укроборонпром» створений в 2010 році з метою забезпечення ефективного функціонування та управління суб'єктами господарювання державного сектору економіки, які здійснюють господарську діяльність у сфері розроблення, виготовлення, реалізації, ремонту, модернізації та утилізації озброєння, військової і спеціальної техніки та боєприпасів і беруть участь у військово-технічному співробітництві. До складу концерну входять майже 140 підприємств ОПК України.