Холдингова компанія UFuture підприємця Василя Хмельницького об'єднує його бізнес і соціальні проекти

Україна стане повноцінним суб'єктом міжнародних відносин лише тоді, коли підніме свою економіку і, таким чином, стане сильніше.

Про це за підсумками Всесвітнього економічного форуму в Давосі заявив засновник компанії UFuture Василь Хмельницький, відповідаючи на питання своїх підписників у соцмережах. Відео зі своїми відповідями бізнесмен опублікував у Facebook.

"Головний висновок, який я зробив у Давосі: перш за все, треба навести лад, підняти економіку в нашій країні. Коли люди будуть жити багатше, а економіка зростатиме, тоді ми точно сядемо за стіл переговорів з великими країнами. Поки ми не дуже всім цікаві. Наше завдання всередині країни - піднімати економіку і ставати сильнішими", - підкреслив Василь Хмельницький.

Відео дня

Говорячи про першочергові кроки, які необхідно зробити Україні для успіху й економічного зростання, Хмельницький запевнив, що, перш за все, це реформа освіти, а на другому місці - підтримка малого і середнього бізнесу. На третьому місці, на думку підприємця, репутація країни, а на четвертому - захист інвестицій.

Василь Хмельницький акцентував: кожен інвестор повинен бути впевнений в тому, що він захищений.

"І, звичайно ж, медицина. Вона повинна бути на високому рівні, - переконаний Василь Хмельницький.  - І дуже важливо - судова система. Суди повинні працювати справедливо, і кожен громадянин і інвестор повинен розуміти, що їх будуть справедливо оцінювати".

Холдингова компанія UFuture підприємця Василя Хмельницького об'єднує його бізнес і соціальні проекти. Компанія має диверсифікований портфель активів у сфері нерухомості, інфраструктури, промисловості, відновлюваної енергетики, фармацевтики та IT.  Вартість активів UFuture оцінюється в $ 550 млн, а загальна капіталізація бізнесів, в які вона інвестувала, становить понад $ 1 млрд.

Нагадаємо, Всесвітній економічний форум в Давосі 2020 проходить 21-24 січня. У ньому взяли участь близько трьох тисяч чиновників з 117 країн, включаючи 53 глави держав і урядів.  Крім того, його відвідали понад 1,6 тисячі бізнесменів і більше 120 представників молодіжних організацій. Інноваційний парк Василя Хмельницького UNIT.City виступив спонсором однієї з панелей в Українському домі в Давосі.